ЗАВЕРШЕНО в основному роботи у полі й садку, і є час
поміркувати над теоретичними питаннями власного господарювання. Скажімо, таке:
задернювати садок чи тримати його під чорним паром? Це залежить від того, який
у вас сад — молодий або старий, від умов забезпечення вдосталь рослин вологою.
Небезпідставні й побоювання, чи не зашкодить і не виснажить землю трава під
деревами. Отже, всі плюси і мінуси залуженого ґрунту і ґрунту під паром
розглянемо у статті про конкурування трави з деревами.
Що робити,
коли саджанці винограду в шкілці не визріли? Залишити їх зимувати там або ж
висадити на постійне місце? Відповідний матеріал дасть відповідь за запитання,
які можуть бути гарантії надійної перезимівлі майбутнього куща винограду.
Смак молока
— це наче дзеркало раціону вашої годувальниці. Трапляється, неприємний присмак
мають і сир та сметана, виготовлені з нього. Зрозуміло, адже зв’язок між якістю
продукту і тим, що ви кладете в ясла, безпосередній. Тож спробуємо з’ясувати,
що спричиняє гіркоту молока, окрім, звісно, природної причини майбутнього
отелення, яка сигналізує про потребу запуску корови.