Архів
П’ятниця,
23 листопада 2018 року

№ 90 (19637)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Добрий господар

Добірку підготувала

Тетяна РОЗДОБУДЬКО.

Версія для друку          До списку статтей

Птиці тепло та затишно

НАЙКРАЩОЮ підстилкою в курятнику у зимовий період є тирса. Вона швидко сохне, не гниє, добре вбирає вологу, екологічно чиста та чудово зберігає тепло, що важливо для птиці в цей період.

Після закладання у компост швидко перегниває і стає гарним добривом.

Версія для друку          До списку статтей

ЗАВЕРШЕНО в основному роботи у полі й садку, і є час поміркувати над теоретичними питаннями власного господарювання. Скажімо, таке: задернювати садок чи тримати його під чорним паром? Це залежить від того, який у вас сад — молодий або старий, від умов забезпечення вдосталь рослин вологою. Небезпідставні й побоювання, чи не зашкодить і не виснажить землю трава під деревами. Отже, всі плюси і мінуси залуженого ґрунту і ґрунту під паром розглянемо у статті про конкурування трави з деревами.

Що робити, коли саджанці винограду в шкілці не визріли? Залишити їх зимувати там або ж висадити на постійне місце? Відповідний матеріал дасть відповідь за запитання, які можуть бути гарантії надійної перезимівлі майбутнього куща винограду.

Смак молока — це наче дзеркало раціону вашої годувальниці. Трапляється, неприємний присмак мають і сир та сметана, виготовлені з нього. Зрозуміло, адже зв’язок між якістю продукту і тим, що ви кладете в ясла, безпосередній. Тож спробуємо з’ясувати, що спричиняє гіркоту молока, окрім, звісно, природної причини майбутнього отелення, яка сигналізує про потребу запуску корови.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове