ДОСИТЬ щедрі цього року садки, зокрема, вгиналися гілки під вагою
помаранчевих плодів в абрикосів. Але ж хочеться, як той казав, стабільності,
щоби було чим посмакувати і наступного сезону. Що має зробити господар саме
цієї пори, аби на осінь визріли крупні квіткові бруньки — великою мірою
запорука гарного врожаю? Про це піде мова в наступному куточку.
А зараз ми
повинні впорати сливовий достаток. Сподіваємось, вам сподобаються дібрані нами
рецепти консервування сизих плодів, адже вони досить оригінальні й дають змогу
зберегти на зиму неповторний сливовий букет.
І — ще один
матеріал на «заготівельну» тематику, про кабачки. Але не консервовані, а свіжі,
себто як заготувати їх такими на тривалий час. Мороки з підготовкою менше, ніж
із консервуванням, а, погодьтеся, набагато корисніші для здоров’я страви з
тушкованих, смажених або запечених сирих кабачків. Якщо зробите все правильно,
зеленкуваті овочі лежатимуть у вас упродовж чотирьох-п’яти місяців.