Архів
П’ятниця,
29 січня 2021 року

№ 7 (19855)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Спочивати ще зарано

Олег КРИВОНІС.

Вінницька область.

Фото автора.

ПОЧЕСНИЙ громадянин Калинівської міської ОТГ Григорій Степанович (Софійович) Патрак — надзвичайно обдарована творча особистість. Він і хормейстер, і композитор,...

 

Суперечливі новації

ДЕПУТАТИ ухвалили законопроєкт, який змінює вікове обмеження перебування на державній службі й дозволяє чиновникам залишатися на посаді до досягнення 70-річчя.
На...

 

Перший репортаж

Єлизавета БАП, десятикласниця.

м. П’ятихатки

Дніпропетровської області.

МЕНІ завжди подобалося знімати різні відео. Я часто уявляла себе телеведучою і брала інтерв’ю у своїх рідних. Що­правда, батьки бачили мене у майбутньому художником,...

 

Гіркі антирекорди Укрпошти

Микола ЮРЧИШИН.

ПРО факти недбалості Укр­пошти у доставлянні передплачених видань, зокрема нашого часопису, йшлося в матеріалі «Досить збиткуватись!», опублікованому в «Сільських...

 

  • З роси й води

З повагою доньки, зять, онуки, правнук.

30 СІЧНЯ виповнюється 80 років нашій дорогій матусі Ганні Іллівні Панчук, яка проживає в селищі Попільня Житомирської області.

Мати замолоду працювала в будівельній бригаді, згодом влаштувалася на консервний завод, вийшла заміж, виховала разом з батьком (нині, на жаль, покійний) двох доньок, дочекалась онуків, має правнучка.

Сама вона з родини переселенців. Її батьків, які мешкали в селі Великі Вишеньки Яворівського району Львівської області, 1940-го депортували. Причина — розширення площі військового полігона, що був неподалік. Нині жінка проживає з донькою Валентиною, одна одну підтримують, допомагають одиноким сусідкам, а вечорами читають «Сільські вісті».

У листі до редакції рідні попросили привітати Ганну Іллівну такими словами:

«Хай доля щаслива вам усміхається, життя цвіте і поважають люди, у домі щастя завжди буде. Хай калиновий кущ зацвіте у дворі, солов’ї защебечуть грайливо, хай радість приходить додому — розвіє негоду, тривоги і втому. В кожній справі хай завжди щастить. В житті лиш злагоди й порядку, в сім’ї добра і теплоти. У радощах земних купайтесь, радійте доброті людей і, якщо можна, постарайтесь зустріть столітній ювілей».

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове