Архів
П’ятниця,
10 листопада 2017 року

№ 88 (19533)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Добрий господар

Добірку підготувала Тетяна РОЗДОБУДЬКО.

Догляд за козою

«Що робити, коли на козу напали воші? Розкажіть про основні правила догляду за цією твариною», — звертається Микола Шепель з м. Богуслава, що на Київщині....

 

Копати чи не копати?

ОСІННЯ обробка ґрунту підвищує його родючість, допомагає боротися зі шкідниками, хворобами, бур’янами і скорочує витрати праці.
Насамперед грядки необхідно...

 

Майже безперервне квітування

ФІАЛКИ за правильного догляду цвітуть десять місяців на рік. Перерва в квітуванні зазвичай настає в спекотний літній період.
Прості, махрові, каймисті,...

 

Лляна олія та сажа

ПІCЛЯ обрізування фруктових дерев господарі часто замазують рани садовим варом — магазинним чи саморобним. Використовують й інші придатні для цього речовини...

 

Рушники стануть як нові

З ЧАСОМ пухнасті махрові рушники стають жорсткими, цупкими. І навіть застосування кондиціонерів та пом’якшувачів для білизни не допомагає.
Тож кілька порад,...

 

Без щеплень не обійтися

ХВОРОБУ кроликів — ВГБК завезли із сирими кролячими шкурками з Китаю в 70-ті роки минулого століття, оскільки не вистачало сировини для працюючих у той час...

 

ЛИХОМ для зимового саду є гризуни. Зайців та мишей ну дуже приваблює молода соковита кора. Отже, насамперед слід захистити невеликі деревця. За багатовікову історію садівництва було вигадано багато способів боротьби з гризунами. Ми в наступному куточку подамо найпопулярніші і дієві, вам потрібно тільки вибрати доступний із них. Також надрукуємо рецепти отруєних принад, які легко приготувати самостійно.

Чи міркували ви над тим, що те чи інше дерево у вашому садку «не на своєму місці»? А якщо яблуні чи груші шість або вісім років — чи можна їх пересадити і як та коли це робити? Фізично непроста робота, але якщо виконувати все поетапно, цілком упораєтесь. Опишемо покроково і дамо поради щодо подальшого догляду.

Догоряє осінь, пахне опале листя, і на тлі багряної краси ще де-не-де похитується остання квітка — хризантема. Поговоримо про цю прекрасну декоративну культуру, яка, втім, останніми роками знаходить і практичне застосування. В укритті її на зиму є особливості, відмінні, скажімо, від «шубок» для троянд. Тож зважте на це.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове