Архів
П’ятниця,
6 грудня 2019 року

№ 95 (19742)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Найкращий спортсмен листопада

Микола МОТОРНИЙ.

У НОК України. За підсумками спортивного місяця Національний олімпійський комітет України визнав віце-чемпіона світу з плавання Михайла Романчука найкращим спортсменом листопада. Особистого наставника спортсмена Петра Нагорного названо найкращим тренером місяця в Україні.

У листопаді Михайло Романчук продемонстрував чудовий результат на змаганнях Кубка світу в Досі (Катар). Плавець виборов золоту медаль на дистанції 1500 метрів вільним стилем, а також став володарем нового світового рекорду. Крім того, у Досі Михайло Романчук здобув срібну медаль на дистанції 400 метрів вільним стилем. Для нього це вже друге визнання НОК України. 2018 року він був визнаний найкращим спортсменом серпня.

Тхеквондо. У Дубліні (Ірландія) завершився чемпіонат Європи з тхеквондо (WTF) серед олімпійських вагових категорій. Збірна України завоювала п’ять нагород континентальної першості: Ірина Ромолданова (вага до 49 кг) і Владислав Бондар (понад 80 кг) стали бронзовими призерами.

На юніорських змаганнях «срібло» виборола Єлизавета Герасименко (понад 63 кг), її колеги по збірній Юліана Ліпатова (63 кг) та Владислав Дзод (понад 73 кг) — «бронзу».

Легка атлетика. У Римі (Італія) відбулися традиційні змагання з бігу по шосе на 10 кілометрів за назвою Best Woman. Найкращою серед жінок стала львівська легкоатлетка Софія Яремчук, яка подолала дистанцію 10 кілометрів за 32 хвилини 45 секунд.

Шахи. 13-річна Анастасія Дубовик із Дніпра без поразок перемогла на шаховому чемпіонаті Європи з бліцу в Естонії. У категорії дівчат до 14 років українка набрала 8,5 очка з дев’яти можливих, відірвавшись від найближчих переслідувачів на 1,5 очка. У листопаді Анастасія увійшла до трійки медалістів на рекордному за кількістю учасників півфіналі чемпіонату України з шахів серед юнаків та дівчат до 14 років у Вінниці.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Куй залізо, не відходячи від каси»
Читати
Роздержавитись шикуйсь!
Читати
Заборонять законодавчо
Читати
Шлях на Захід
Читати
Домовилися щодо нафти
Читати
Наші умови «неприйнятні»
Читати
Скандал в аграрній науковій спільноті
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове