Архів
П’ятниця,
6 грудня 2019 року

№ 95 (19742)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Біда

Знову жертви вогню

Олександр

ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

В Одесі сталася чергова масштабна пожежа. Цього разу горіла старовинна будівля на вулиці Грецькій, зведена 1914 року, де 1920-го робилася реконструкція з установки тонких стін із комишовим наповненням. Електрична проводка в приміщенні востаннє мінялася у 1966 році.

У БУДИНКУ розміщувалася низка фірм і установ, зокрема Інститут морської біології НАН України, одеська філія Інституту археології НАН України та Коледж економіки, права і готельно-ресторанного бізнесу. Загалом на час трагедії у приміщенні могло перебувати понад 400 осіб.

Загоряння було зафіксовано о 10-й годині на третьому поверсі будівлі, де розташований економічний коледж. Перестінки з комишу, вагонка на стінах і міжповерхове перекриття з дерева посприяли розповсюдженню вогню, який стрімко охопив ліве крило будівлі і дістався самого даху. Очевидці кажуть, що з верхніх поверхів кілька людей вистрибнули на припарковані під вікнами автомобілі. До лікарень доправлено «швидкою допомогою» та звернулись особисто 28 постраждалих, зокрема, семеро пожежників. На жаль, у медзакладі померла 17-річна студентка, яку доправили туди у важкому стані.

За попередніми даними ДСНС, пожежа почалася в закритому кабінеті на третьому поверсі, де сталося коротке замикання несправного електричного подовжувача.

Скільки жертв забрала ця пожежа, стане відомо пізніше, коли повністю розберуть завали. За неперевіреною інформацією, протягом першої доби на зв’язок не виходили кілька студентів і викладачів коледжу. На момент верстки налічувалось 15 таких осіб.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Куй залізо, не відходячи від каси»
Читати
Роздержавитись шикуйсь!
Читати
Заборонять законодавчо
Читати
Шлях на Захід
Читати
Домовилися щодо нафти
Читати
Наші умови «неприйнятні»
Читати
Скандал в аграрній науковій спільноті
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове