Архів
П’ятниця,
6 грудня 2019 року

№ 95 (19742)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Степан ХМАРА, український політик, правозахисник, політв’язень, Герой України.

За кого всіх вас і нас мають, за кого мають українців?! На цю шпану ліквідаторів, яка сьогодні прийшла до влади, чекає трибунал. Влада зміниться, бо вони нічого не знають. Вони прийшли розпродати всі підприємства, які ще працюють і приносять прибутки, продати землю, причому не тільки іноземцям, щоб заробити, ні, не заробити, а вкрасти — дуже багато і дуже швидко, а потім злиняти десь у теплі краї.

Там немає такого поняття, як патріотизм, сумління, як совість, як віра, — там нічого такого немає! Їх нічого не зв’язує з Україною. Це перекотиполе, яке не має коріння. Для них тільки гроші! Тому вони брешуть, брешуть і ще раз брешуть, хитрують…

Давайте не допустимо (цього. — Ред.). Як тільки вони спробують проголосувати в другому читанні (закон про відкриття ринку землі. — Ред.), ми, всі українці, хто має совість і відповідальність, маємо прийти сюди, до Верховної Ради, і просто викинути цю падаль, цих покидьків викинути! Бо аргументів вони не знають, переконувати їх — це приниження і даремна трата часу. Вони мають зникнути, як роса на сонці!

(Із виступу на парламентських слуханнях «Земельна реформа: вітчизняна модель обігу земель сільськогосподарського призначення» 4 грудня ц. р.).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Куй залізо, не відходячи від каси»
Читати
Роздержавитись шикуйсь!
Читати
Заборонять законодавчо
Читати
Шлях на Захід
Читати
Домовилися щодо нафти
Читати
Наші умови «неприйнятні»
Читати
Скандал в аграрній науковій спільноті
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове