Архів
П’ятниця,
6 грудня 2019 року

№ 95 (19742)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

П’ятдесят золотих, нерозмінних

Ганна КЛІКОВКА.

Запорізька область.

І ЯК ВОНИ непомітно підкралися, оті 50! Наче ж побралися вчора, і «гірко» було солодке, і вельон нареченої за модою 1970-х. А ось уже й золотий ювілей на порозі. Євдокія Іванівна й Василь Гнатович Маловічки зустрічали гостей у своїй затишній оселі у рідній Новопетрівці, що у Запорізькому районі. Привітати подружжя, яке прожило 50 щасливих літ прийшли, передусім найдорожчі — троє доньок зі своїми родинами, п’ятеро внуків, двоє правнуків. Сімейка нівроку! Батьки не натішаться своїм золотим скарбом. Бо статки — річ відносна, а діти — найдорожче надбання піввікового шлюбного життя.

У селі родина Маловічків завжди була на виду й у пошані. Працьовиті, відповідальні, сумлінні, чесні й справедливі. «У Новопетрівку вони приїхали молодими спеціалістами невдовзі, як побралися, в 1970-му, — розповіла голова Миколай-Пільської ветеранської організації Лідія Олександрівна Пильщик. — Євдокія закінчила технікум із агрономії, займалася рослинництвом, завідувала фермами у Федорівці, Новопетрівці, працювала на інших дільницях тодішнього колгоспу «Шлях до комунізму», нині це СВК «Дніпрові хвилі». Василь трудився трактористом, водієм — має чоловік золоті руки. Люди їх поважають. Подружжя виховало прекрасних доньок — Ольга працює ветлікарем, Антоніна вчителює в сільській школі, найменша Алла в Новопетрівці медсестрою. Всі доньки за прикладом батьків створили гарні родини, мають хороших дітей і мешкають у селі».

Самодіяльний колектив «Джерело» подарував ювілярам пісні їхньої молодості. До артистів приєдналися друзі й односельці. Гарне видалося сімейне свято! Родина підготувала золотим ювілярам не лише подарунки і щирі слова, а й сюрприз — оформили генеалогічне дерево «Родовід». Зростати йому й зростати на благодатному батьківському потужному корінні!

Євдокію Іванівну та Василя Гнатовича Бог і доля наділили щасливим рідкісним талантом будувати стосунки на любові й повазі. Вони завжди разом долали труднощі й випробування, які випали на 50 їхніх спільних літ. Тому й очі «молодят» цього дня випромінювали тепло, щастя і радість.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове