Архів
П’ятниця,
6 грудня 2019 року

№ 95 (19742)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Людина та її справа

Робота за покликанням

Ярослав ЯЦЕВСЬКИЙ.

Київська область.

Фото автора.

З-ПОМІЖ найкращих, економічно міцних сільськогосподарських підприємств Таращанського району, що на Київщині, — СП «Дубівське». Про це свідчать передовсім показники врожайності його чорноземів і самовіддана праця аграріїв. Для того щоб утримувати лідерські позиції, керівництво господарства надає перевагу як новітнім технологіям, так і сучасній потужній техніці, на котрій трудяться справжні фахівці своєї справи.

Нині автопарк налічує 30 одиниць машин вітчизняного й закордонного виробництва, які обслуговують близько 50 висококваліфікованих спеціалістів. «Непросто виділити серед них найкращих, — каже заступник директора СП «Дубівське» Борис Федорович Лошицький. — Усі механізатори і водії заслуговують на повагу, вдячність. Та все ж хочу відзначити Володимира Миколайовича Бухна, в котрого півстоліття трудового стажу за кермом. Він водій не лише за професією, а й за покликанням, оскільки має особливе ставлення до роботи: сумлінне й відповідальне».

Любить і цінує свою роботу Володимир Миколайович, зі знанням справи підходить до виконання поставлених завдань. За поважний водійський досвід його шанують молоді колеги, а за професіоналізм, людяність і порядність поважає керівництво. Його праця є невід’ємним успіхом усього дружного і злагодженого колективу. Досвідчений водій спільно з комбайнерами Михайлом Петровичем Дахном і Михайлом Володимировичем Садовим докладає максимум зусиль, щоб сільгосппідприємство працювало стабільно й продуктивно.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове