Архів
П’ятниця,
26 квітня 2019 року

№ 33 (19680)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша поштаВербиченька
  • За рубежем
Сепаратистські настрої

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Шотландія готується до повторного референдуму щодо незалежності від Сполученого Королівства.

Докладніше...
Інвентаризація кордону

ЛИТВА і ЛАТВІЯ після 20-річної перерви беруться до інвентаризації кордону.

Докладніше...
Хитке президентське крісло

США. Підтримка Трампа знизилася до мінімуму в цьому році.

Докладніше...
В омріяний рай на краденій вантажівці

ГРЕЦІЯ. Поблизу Салонік затримали викрадену в Болгарії вантажівку з 59 мігрантами-нелегалами.

Докладніше...
Епідемія Еболи

У КОНГО від Еболи померла вже майже тисяча осіб.

Докладніше...
Дієва боротьба з корупцією

КИТАЙ. Офіційно заарештовано екс-президента Інтерполу.

Докладніше...
Просто зробили перекур

ФРАНЦІЯ. Наразі є дві основні версії джерела загоряння собору Паризької Богоматері у Парижі.

Докладніше...
500 євро вже не випускають

НІМЕЧЧИНА і АВСТРІЯ припинили випуск купюр номіналом 500 євро.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Щедрий медальний доробок

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. Збірна України посіла перше загальнокомандне місце на XIV міжнародному турнірі з боксу класу «А» пам’яті майстра спорту Миколи Мангера у Херсоні, другою стала команда Вірменії, третя — команда Алжиру. Крім того, херсонський боксер Олександр Меленюк завоював «золото» у ваговій категорії до 64 кг і був визнаний найкращим боксером турніру. У змаганнях взяли участь понад 60 спортсменів із 10 країн.

* * *

Збірна України з боксу взяла участь у 57-му міжнародному турнірі класу «А» «Belgrade winner-2019» серед чоловіків і жінок, який відбувся у Белграді (Сербія). Наша команда здобула перше місце. В активі збірної України вражаючий результат за кількістю нагород: шість золотих, одна срібна і шість бронзових.

Переможцями і призерами змагань стали: «золото» — Юлія Циплакова (57 кг), Марія Бова (64), Віктор Петров (69), Анастасія Чорноколенко (81), Тетяна Шевченко (+81), Сергій Горсков (91 кг); «срібло» — Данило Жасан (81 кг); «бронза» — Ганна Охота (48 кг), Мар’яна Максимів (54), Дмитро Черняк (60), Денис Пісоцький (64), Анна Лисенко (69), Марія Боруца (75 кг).

Сумо. Збірна України із сумо посіла друге загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи, що завершився в столиці Естонії. Всього за перемогу змагалися понад 300 учасників із 14 країн. Українська «доросла» команда виборола три золоті, дев’ять срібних та сім бронзових медалей. У віковій категорії «молодь до 21 року» українці мають п’ять золотих, шість срібних та п’ять бронзових нагород. Молодь до 23 років принесла у скарбничку п’ять золотих, вісім срібних та шість бронзових медалей. Континентальними чемпіонами серед дорослих стали Аліна Дуженко (вагова категорія до 65 кг), Максим Цибульняк (до 77) та Марина Максименко (до 80 кг).

Окрім того, «золото» нашій збірній забезпечила чоловіча команда у складі Олександра Урсакі, Святослава Семикраса, Важі Даіаурі та Анатолія Хлюстіна.

Легка атлетика. Українські легкоатлети завоювали три медалі на чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) зі спортивної ходьби. Медалі на змаганнях в Александруполісі (Греція) отримали Микола Рущак, Павло Суслов та Ігор Гончаренко. Так, Микола Рущак і Павло Суслов піднялися на п’єдестал у віковій категорії U-18. На фініші українських спортсменів розділили соті секунди. Рущак подолав дистанцію 10 км із другим результатом — 44.25,61, а Суслов замкнув трійку призерів (44.25,78). «Золото» дісталося Мустафі Текдалу з Туреччини (44.10).

Ще одне «срібло» у складі української команди виграв Ігор Гончаренко. Із результатом 46.20 хв. він став другим на дистанції 10 км серед юніорів.

Футбол. Прем’єр-ліга України. Сезон-2018-2019. Двадцять п’ятий тур. «Динамо» — «Шахтар» — 0:0 (Мораес, 90+4, незабитий пенальті). До цього поєдинку «Динамо» й «Шахтар» у турнірній таблиці розділяли аж сім очок. Тож киянам, щоб відродити інтригу в чемпіонаті, потрібна була тільки перемога. Втім, усі небезпечні моменти у воріт обох команд протягом двох таймів так і не закінчилися голом. У компенсований час «Шахтар» заробив пенальті, але його не зумів реалізувати Мораес. Бойко впевнено парирував удар. Після цієї гри розрив між клубами в турнірній таблиці залишився, і «Шахтар» впритул наблизився до чемпіонства.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ухвалили!
Читати
Невже знижуватимуть?
Читати
Налаштований на конструктив
Читати
Щеплюватимуть безкоштовно
Читати
До відома користувачів мобільним
Читати
Процес призупинено
Читати
«Губернатори» йдуть
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове