Архів
П’ятниця,
27 жовтня 2017 року

№ 84 (19529)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Почуто голос селянина

На листи читачів відповідають:

Начальник управління праці та соціального захисту населення Чечельницької рай­держ­­адміністрації С. М. Мартинюк — А. О. Косаківській із селища Чечельник.

Анастасії Олександрівні призначено й перераховано субсидію для придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива.

Заступник директора департаменту розвитку мережі та клієнтської підтримки Т. М. Копиткова — жительці міста Черкаси В. В. Липовець.

Вашу скаргу щодо несвоєчасної доставки газети «Сільські вісті» та відмови у передплаті за пільговим тарифом опрацьовано з метою запобігання виникненню подібних ситуацій надалі.

Заступник директора філіалу з розвитку мережі Чернівецької дирекції ПАТ «Укр­пошта» В.В.Дубовінський — М. С. Архилюку з села Шебутинці Сокирянського району.

За листом читача проведено службове розслідування. Оператора дільниці обробки та контролю первинної документації, який припустився технічної помилки та не провів платіж за спожитий газ, звільнено з роботи за неналежне виконання посадових обов’язків. 687 грн 50 коп. перераховано на особистий рахунок Михайла Степановича.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове