П’ятниця, 27 жовтня 2017 року № 84 (19529)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19529/print.php?n=37138

Почуто голос селянина

На листи читачів відповідають:

Начальник управління праці та соціального захисту населення Чечельницької рай­держ­­адміністрації С. М. Мартинюк — А. О. Косаківській із селища Чечельник.

Анастасії Олександрівні призначено й перераховано субсидію для придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива.

Заступник директора департаменту розвитку мережі та клієнтської підтримки Т. М. Копиткова — жительці міста Черкаси В. В. Липовець.

Вашу скаргу щодо несвоєчасної доставки газети «Сільські вісті» та відмови у передплаті за пільговим тарифом опрацьовано з метою запобігання виникненню подібних ситуацій надалі.

Заступник директора філіалу з розвитку мережі Чернівецької дирекції ПАТ «Укр­пошта» В.В.Дубовінський — М. С. Архилюку з села Шебутинці Сокирянського району.

За листом читача проведено службове розслідування. Оператора дільниці обробки та контролю первинної документації, який припустився технічної помилки та не провів платіж за спожитий газ, звільнено з роботи за неналежне виконання посадових обов’язків. 687 грн 50 коп. перераховано на особистий рахунок Михайла Степановича.