Архів
П’ятниця,
7 липня 2017 року

№ 52 (19497)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Гроші в обмін на демократію

МОЛДОВА. Європарламент виділив країні 100 млн євро.

Докладніше...
Компромат у ціні

НІМЕЧЧИНА викупила «панамський архів».

Докладніше...
Проблема із проблем

БІЛОРУСЬ. У Мінську відбувається літня щорічна сесія Парламентської асамблеї ОБСЄ.

Докладніше...
Сепаратизм по-іспанськи

ІСПАНІЯ. Каталонський парламент представив законопроект про референдум щодо незалежності регіону.

Докладніше...
Недоторканні слуги народу

ЧОРНОГОРІЯ. Вже тиждень не виходять із парламенту.

Докладніше...
Опозиція проти президента

ВЕНЕСУЕЛА. Захоплено будівлю опозиційного до президента парламенту.

Докладніше...
Пропагандистські випробування

ПІВНІЧНА КОРЕЯ вперше офіційно підтвердила запуск балістичної ракети.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Універсіада-2017

Попереду — Тайбей

Микола МОТОРНИЙ.

На фото автора: «Наступного разу будемо перші», — запевнив ректор Львівського державного університету фізичної культури Євген Никодимович Приступа під час церемонії закриття Універсіади.

ФІНАЛЬНІ змагання 13-ї Всеукраїнської літньої універсіади-2017 відбувалися в різних куточках нашої держави. «Сільські вісті» регулярно розповідали про її перебіг. Найкращі і найсильніші, найпрудкіші і найграційніші студенти-спортсмени, пройшовши вишкіл на змаганнях і турнірах серед команд факультетів і навчальних закладів, захищали спортивну честь своїх університетів, академій та інститутів на головному всеукраїнському молодіжному спортивному форумі. Тільки у фінальних стартах взяло участь понад п’ять тисяч студентів. Із 32-х видів спорту було розіграно десятки комплектів нагород. Сотні золотих, срібних і бронзових медалей здобули лідери освітянського спорту.

Загальнокомандним переможцем стала команда Національного університету фізичного виховання і спорту України (ректор — Євген Імас). Другою фінішувала збірна Львівського національного університету фізичної культури, який очолює Євген Приступа. На третьому місці — спортсмени Харківської державної академії фізичної культури на чолі з ректором Олександром Ажиппо. Серед непрофільних вишів у своїх категоріях відзначилися Сумський державний, Тернопільський національний економічний, Запорізький національний технічний університети, Одеська державна академія будівництва та архітектури та Академія рекреаційних технологій і права. Серед областей головний приз здобула збірна команда Харківщини, яка перемогла спортсменів Києва та Львівщини, які фінішували другими і третіми відповідно.

Завдяки Універсіаді поповнився резерв збірних команд України. Водночас студентські змагання допомагають вирахувати недоліки у підготовці майбутніх чемпіонів, внести корективи у їхню підготовку. «Студентський спорт потрібен для загартування сильної, спритної, здорової молоді, — каже президент Спортивної студентської спілки України, ректор Національного університету фізичного виховання та спорту України Євген Імас. — Адже їй своїми силами і розумом невдовзі доведеться розбудовувати країну, захищати її від ворогів. 13-та літня Універсіада України-2017 вдалася! Попереду на нас чекають студентські змагання у Тайбеї, де відбудеться 29-та Всесвітня літня універсіада. За медалі різного ґатунку змагатиметься і збірна України. Повірте: Гімн нашої держави в далекому Тайвані лунатиме не один десяток разів».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Прихватизувати» по-новому
Читати
Скочуємося в демографічну прірву
Читати
Кому війна, кому...
Читати
Субсидіями забезпечені?
Читати
Солодкий експорт
Читати
Ворог оточує
Читати
Реформуємося...
Читати
Агресія знекровлює
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове