Архів
Вівторок,
13 вересня 2022 року

№ 33 (19977)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Пишаємось перемогами

Микола МОТОРНИЙ.

Академічне веслування. На чемпіонаті Європи серед молоді до 23 років у бельгійському місті Хазевінкель наші спорт-смени здобули три медалі: дві срібні і бронзову.

Веслування на байдарках і каное. П’ять медалей вибороли українські веслувальники на чемпіонаті світу серед юніорів та молоді в угорському місті Сегед. «Золото» до скарбнички нашої збірної поклали Ярослав Верблюд, Віталій Пристай, Олександр Руденко, Микита Тесса (500 м, юніори); Ярослав Верблюд, Ірина Федорів (мікс 500 м, юніори).

Легка атлетика. Ярослава Магучіх виграла змагання зі стрибків у висоту на етапі «Діамантової ліги» у Брюсселі, показавши найкращий результат сезону у світі — 2.05 м та повторивши рекорд України, встановлений 27 років тому.

Сумо. Національна збірна України посіла перше загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи серед дорослих та молоді до 21 і 23 років у польському місті Кротошин. У підсумку наші сумоїсти здобули 50 медалей (26-11-13).

Карате. Шість медалей завоювали українські каратисти (1-2-3) на заключному в цьому році турнірі серії Карате Прем’єр-ліга у столиці Азербайджану Баку. «Золото» у Аніти Серьогіної (-61 кг).

Пауерліфтинг. 74 нагороди (31-26-17) — такий вагомий здобуток збірної України на чемпіонаті світу з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат у турецькому Стамбулі.

Танцювальний спорт. Українська пара Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон — срібні призери чемпіонату світу, який відбувся у словацькій Братиславі.

Пляжна боротьба. Софія Марченко на чемпіонаті світу серед молоді у румунському місті Констанца у ваговій категорії 60 кг стала чемпіонкою світу у віковій групі U20.

Пляжний футбол. Жіноча збірна України зайняла друге місце, а чоловіча — третє на Європейському кваліфікаційному відборі на Всесвітні Пляжні Ігри, який тривав у італійській Катанії. Тож вболіватимемо за обидві наші збірні у фінальному турнірі, який відбудеться на острові Балі (Індонезія) наступного року.

Парадзюдо. Спортсмени національної паралімпійської збірної України із дзюдо посіли перше командне місце на чемпіонаті Європи серед осіб із порушеннями зору в італійському місті Кальярі, виборовши 11 медалей (5-5-1).

Пишаємося нашими атлетами!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Енергетичний терор нас не зламає
Читати
Перейшли «екватор» жнив
Читати
ВВП продовжує падати
Читати
Мінімалку не підвищуватимуть
Читати
Готуються до зими
Читати
Трубопровід з... олією
Читати
Збитки непоправні
Читати
Скористалися позиками
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове