Архів
Вівторок,
8 лютого 2022 року

№ 10 (19954)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Різні позиції

Михайло ВЕДМІДЬ.

МИНУЛОЇ суботи, 5 лютого, внаслідок бойових дій противника двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил дістали поранення. Більше втрат упродовж того тижня не було.

Тим часом на вихідних в Україну прибув восьмий літак із військовою допомогою від США. Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков. Він нагадав, що з 22 січня Сполучені Штати доправили в Україну понад 650 тонн оборонних боєприпасів. Крім того, влада Великобританії відрядила в Україну понад 100 військових «вищого класу» для навчання українських бійців. Це на додаток до 30 елітних британських військовослужбовців, яких Лондон доправив наприкінці січня. Раніше військову допомогу різного роду Україні надали кілька інших країн, а от Німеччина щодо цього має іншу позицію — «невтручання». Днями її міністр оборони Крістін Ламбрехт іще раз підтвердила: «Ми не постачаємо зброї у кризові райони, щоб запобігти подальшій ескалації».

Нагадаємо: у січні МЗС України викликало посла Німеччини у Києві Анку Фельдгузен, якій було висловлено глибоке розчарування з приводу позиції уряду ФРН про ненадання Україні оборонної зброї.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Палива треба більше
Читати
Мільярди у спільний «казан»
Читати
Поторгуємось
Читати
Контрабанда аж буяє
Читати
Селяни виснажені
Читати
Хто найкращий
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове