П’ятниця, 10 вересня 2021 року № 67 (19915)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19915/print.php?n=49819

Вимагаємо повернути нашу поштарку!

Микола ЮРЧИШИН.

ВІД імені жителів села Козацьке Олександрійського (донедавна Петрівського) району Кіровоградщини до редакції звернулася давня передплатниця «Сільських вістей» Євдокія Іванівна Кошмак із вельми болючою проблемою. Кілька тижнів тому в її населеному пункті закрили поштове відділення. Натомість створили так звану пересувну пошту. Її штат укомплектували із жителів Олександрії, які раніше жодного стосунку до сфери зв’язку не мали. І що ж?

«Уже два тижні люди не одержують газет, переказів та посилок, — бідкається у телефонній розмові кореспондентові «СВ» Є. Кошмак. — Не розуміємо, навіщо було скорочувати завідувачку поштового відділення Юлію Павлівну Дубік. Чому не переоформили її на пересувну пошту? В людини досвід, тринадцять років стажу на поштовому відділенні. Та й працювала вона сумлінно. Неодноразово нагороджувалася дипломами, грошовими преміями. Молода, енергійна Юлія Павлівна добре знала кожний двір, людей. Її знання знадобилися б новопризначеним працівникам. Із нею не було б такого безладу, як тепер! Що ж це за реформа така безглузда? Просимо генерального директора АТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського повернути нам Юлію Дубік, якщо хоче мати в системі свого відомства справді кваліфікованих працівників».

Ви чуєте, Ігорю Юхимовичу, голос народу? Селяни хочуть, аби їх обслуговували поштовики, які люблять свою роботу і виконують її відповідально. А не так, аби відпрацювати як-небудь від ранку до вечора. Чи не варто до цього дослухатися, пане гендиректоре?