Архів
Вівторок,
7 вересня 2021 року

№ 66 (19914)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Рівняння на паралімпійців!

Микола МОТОРНИЙ.

Паралімпіада-2021. Збірна України завершила виступ на XVI літніх Паралімпійських іграх у Токіо (Японія). Упродовж дванадцяти змагальних днів наші спортсмени виграли 98 медалей: 24 золоті, 47 срібних, 27 бронзових і у підсумку посіли п’яте місце за кількістю нагород і шосте — у загальнокомандному заліку. Український плавець Максим Кріпак став найтитулованішим атлетом Токіо-2021, виборовши п’ять золотих, одну срібну і одну бронзову медалі.

Наймедальнішим для України стало плавання — 43 нагороди (14,18,11), а на другому місці легка атлетика — 24 (6,15,3). У кульовій стрільбі наші співвітчизники поділили перше місце за кількістю нагород із Китаєм — по шість.

Загалом було розіграно 539 комплектів нагород. Найбільше медалей у Китаю — 207. Другі за кількістю нагород британці — 124.

Футбол. Чемпіонат світу-2022. Відбірковий турнір. Україна — Франція — 1:1. Національна збірна України з футболу вп’яте зіграла внічию у кваліфікації чемпіонату світу-2022. У своєму п’ятому поєдинку відбіркової стадії мундіалю команда Олександра Петракова на НСК «Олімпійський» не втримала перемоги над збірною Франції, зігравши внічию — 1:1.

«Синьо-жовті» відкрили рахунок на 44-й хвилині завдяки голу Миколи Шапаренка ударом з-за меж штрафного у праву «дев’ятку». Паритет на 50-й хвилині відновив Антоні Марсьяль.

В іншому поєдинку відбіркової групи «D» Фінляндія переграла Казахстан — 1:0. Турнірне становище: Франція — 9 очок (після п’яти ігор), Фінляндія — 5 (3), Україна — 5 (5), Боснія і Герцеговина — 2 (3), Казахстан — 2 (4).

Відбірковий турнір ЧС-2022 наша збірна завершить поєдинками у Фінляндії (9 жовтня) та з Боснією і Герцеговиною (12 жовтня вдома, 16 листопада в гостях).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Рекордний урожай
Читати
Почали з «вогником»
Читати
Палала пам’ятка архітектури
Читати
До зими майже готові
Читати
Чергові пропозиції
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове