Архів
П’ятниця,
20 серпня 2021 року

№ 62 (19910)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Стріляють, убивають

Михайло ВЕДМІДЬ.

У НІЧ на четвер, 19 серпня, внаслідок ворожого обстрілу один військовий зі складу Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення, несумісне з життям. Ще один український захисник був смертельно поранений у вівторок…

Не гребують окупанти й обстрілами населених пунктів, розташованих неподалік лінії розмежування. «Ворог продовжує обстрілювати підконтрольні українській владі території. Останнім часом дедалі частіше страждають мирні жителі та їхні помешкання. 17 серпня російсько-окупаційні війська поранили жінку із Золотого-4, яка потрапила до лікарні. Як у такій небезпеці за два тижні нашим дітям іти до школи?! В яких умовах небезпеки їм доведеться навчатися? — прокоментував голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай і додав: — Навряд чи над цим замислюються представники незаконних збройних формувань, що цілять у мирні домівки».

За інформацією пресслужби ООС, того дня вогнепальне поранення дістав і наш військовослужбовець унаслідок обстрілу позицій ЗСУ у Причепилівці.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Аграрії у лідерах
Читати
Гадали — на мрію, а вийшло — на їжу
Читати
Передчасне прощання з літом
Читати
Серед найпопулярніших філологія, право і комп’ютерні науки
Читати
Колекторів поменшає
Читати
Працелюбні, ще й дешевше обходяться
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове