Версія для друку До списку статтей Цілюща каша Віталій ЯЦЕНТЮК, проктолог. СКЛЯНКУ
цільнозернової пшениці добре промити, засипати в каструлю, влити пів літра
холодної води, довести до кипіння й тримати на вогні 3 хвилини під кришкою.
Зняти з плити, закутати в ковдру на годину. За цей час зерно встигне
розпаритися, але лише частково. Знову довести його до кипіння, відразу зняти з
вогню й ще раз закутати в ковдру на 3 години, можна й на всю ніч. Цей
напівфабрикат змолоти на м’ясорубці, викласти на сковорідку, додати частину
відвару з каструлі, посолити за смаком, покласти шматочок вершкового масла,
дрібно нарізану цибулю, краще зелену (ріпчасту можна дрібно натерти на тертці),
прогріти все це на слабкому вогні й подавати до столу гарячим. За пів
місяця вживання така каша справить позитивний уплив на нервову та
серцево-судинну системи, позбавить безсоння, з’явиться блиск у волосся,
зміцняться зуби, налагодиться робота травного тракту, зникнуть закрепи. При
цьому ви забудете про хліб, печиво, тістечка. Вашу зрослу активність,
помолоділі фігуру й обличчя помітять та гідно оцінять близькі й друзі. Кашу можна
вживати на сніданок чи на вечерю. Краще як монопродукт. Версія для друку До списку статтей | |