Архів
П’ятниця,
16 липня 2021 року

№ 52 (19900)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Брати наші менші

Банана з дипломом терапевта

Марія КРАМАР.

Собака-психолог Державної служби з надзвичайних ситуацій із Донецької області стала дипломованим терапевтом. Про таке досягнення повідомила пресслужба відомства.

БАНАНА — іспанська водяна, разом зі своєю наставницею пройшла навчання за програмою підготовки терапевтичних собак відповідно до міжнародних стандартів. Навчання було складне — 40 годин теоретичних і 8 годин практичних занять. Але разом із вірним другом-психологом Банана науку опанувала і склала іспит у Центральному районному центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, відтак вихованці видали диплом міжнародного зразка.

Банана, розповіли кінологи, виявилась сумлінною ученицею, навчилася правильної поведінки під час терапевтичних сесій із пацієнтами. І тепер зможе лікувати людей і допомагати їм відновлюватися після травм.

Поза всякими сумнівами, послуги чотирилапого медика будуть затребувані, адже дедалі більшого попиту набуває каністерапія — особливий вид лікування і реабілітації з використанням спеціально навчених тварин. Вона допомагає дітям з особливостями розвитку, а також людям з порушеннями зору розвиватися, адаптуватися в соціумі і покращувати емоційний стан.

Отже, любімо тварин, оберігаймо їх, і вони подарують нам не лише свою вірність і прихильність, а й допоможуть зберегти неоціненний скарб — здоров’я.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
На найвищому рівні...
Читати
...і регіональному
Читати
Потрібні інженери
Читати
Закон писаний для всіх
Читати
Незваний гість
Читати
Купатися можна не скрізь
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове