Архів
П’ятниця,
12 березня 2021 року

№ 18 (19866)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Зірки бадмінтону збираються до Києва

Микола МОТОРНИЙ.

Бадмінтон. «Україна здатна провести найкращу європейську першість!» — сказав на засіданні Організаційного комітету чемпіонату Європи з бадмінтону-2021 президент вітчизняної федерації з цього виду спорту Олексій Дніпров. За його словами, Київ уже сьогодні на сто відсотків готовий прийняти турнір. Участь у чемпіонаті підтвердили понад тридцять країн. До нашої столиці планують прибути зірки європейського бадмінтону. Зокрема, олімпійська чемпіонка-2016, дворазова чемпіонка світу, триразова чемпіонка Європи іспанка Кароліна Марін. А також данець Віктор Аксельсен, бронзовий призер Олімпіади-2016, чемпіон світу-2017.

Спортивну честь України захищатимуть Артем Почтарьов, Кирило Леонов, Валерій Атращенков, Данило Боснюк, Єлизавета Жарка, Марина Ільїнська, Марія Улітіна та Наталія Войцех. Двоє з них мають реальні шанси здобути олімпійські ліцензії на Ігри в Токіо.

28-й чемпіонат Європи відбуватиметься у київському Палаці спорту з 27 квітня по 2 травня.

Фристайл. У швейцарському Айроло українські фристайлісти вибороли три нагороди на етапі Кубка Європи з лижної акробатики. Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко здобув срібну медаль етапу Кубка Європи з фристайлу. Бронзу виборов Максим Кузнєцов. У змаганнях серед жінок стала також бронзовою призеркою Анастасія Новосад.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Санкції на олігарха
Читати
Закордонні «порадники»
Читати
Виявляється, прогресуємо
Читати
Обіцяного десять років чекати
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове