Архів
П’ятниця,
29 січня 2021 року

№ 7 (19855)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Стихія

Зима розперезалася

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

Одеська область.

113 НАСЕЛЕНИХ пунктів Одещини залишилися без електропостачання через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП унаслідок мокрого снігу, дощу з обледенінням і поривів вітру, що сталися в ніч на 28 січня.

В Одесі від налипання снігу гілки та цілі дерева падали сотнями. Зазнали ушкоджень кілька приватних автівок, отримав травму один із водіїв. Пізно ввечері у цю негоду десятки будинків на масиві Черемушки залишилися без опалення. Там сталася аварія теплотраси — стара тополя не витримала натиску снігової вітряної стихії та впала на труби опалення, що проходять на висоті близько трьох метрів над ґрунтом. За словами очевидців, фонтан гарячої води з труби досягав висоти четвертого поверху.

Найбільше снігу випало у Татарбунарському районі. Ожеледиця і замети стали перепоною рухові транспорту на багатьох автошляхах. Інспектори патрульної поліції допомогли кільком підліткам, яким довелося повертатися зі школи пішки засніженою трасою Одеса — Рені: шкільний автобус проїхати не зміг.

У зв’язку з оголошенням вищого ступеня небезпеки рух пасажирських автобусів і великовагових транспортних засобів довелося тимчасово (з 27-го на 28 січня) заборонити на всіх дорогах загального користування державного значення краю. Крім того, перекривався рух автотранспортних засобів усіх категорій на окремих ділянках доріг М-15 (Одеса — Рені) та М-16 (Одеса — Кучурган). Заняття у школах тимчасово скасували.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Дохазяйнувалися
Читати
Законопроєкт відкликано
Читати
А боргів тих, боргів...
Читати
За планом — більше призовників
Читати
Зареєстровано ледь не вдвічі менше
Читати
Знову зонування
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове