Архів
П’ятниця,
29 січня 2021 року

№ 7 (19855)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Ну і ну!

Просто побилися

Леонід Логвиненко.

УСЯ Україна завдяки Інтернету побачила, як в Ізюмі на Харківщині депутат міськради від ОПЗЖ Денис Штейман бився з колегою від «Нових облич» Анатолієм Жидковим.

Спершу Штейман не погоджувався з ізюмським мером Валерієм Марченком та кричав на нього, а голова протягом двох годин намагався заспокоїти розгніваного депутата. На третій годині засідання Анатолій Жидков вдарив Штеймана в обличчя, коли той підійшов до нього впритул з телефоном у руці і, кажуть свідки, зачепив ним обличчя депутата від «Нових облич». Розтягували забіяк і мер, і депутати, й поліція, яка відтак кваліфікувала бійку на засіданні Ізюмської міськради як заподіяння легких тілесних ушкоджень. Адже після сутички Анатолію Жидкову знадобилася допомога медиків, його на «швидкій» доставили в міську лікарню.

— Такої ради, як ця в Ізюмі, не було ніколи, — стверджує міський голова Марченко, який на посаді вже другу каденцію.

А я думаю: у нас і верховної влади такої ніколи не було. З іншого боку, теж мені новина. Он стало відомо, що полковник, якого призначив на посаду Зеленський, замовляє вбивство генерала, котрий також завдячує посадою очільнику держави... А тут усього-на-всього начистили писки один одному депутати міської ради.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Дохазяйнувалися
Читати
Законопроєкт відкликано
Читати
А боргів тих, боргів...
Читати
За планом — більше призовників
Читати
Зареєстровано ледь не вдвічі менше
Читати
Знову зонування
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове