Архів
Вівторок,
26 січня 2021 року

№ 6 (19854)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну
  • Футбол

Підготовка триває

Микола МОТОРНИЙ.

УКРАЇНСЬКІ клуби готуються до весняної частини національної першості. Крім напружених тренувань, наші команди проводять контрольні поєдинки. Так, ПФК «Олександрія» в першому контрольному матчі на зборі в Туреччині розгромила «Македонію» — 4:1. У Туреччині «Олександрія» зіграє ще кілька контрольних матчів — 26 січня проти болгарського «ЦСКА-1948», а 29 січня підопічні Шарана зіграють проти «Славії» та «Арди» (Болгарія). У лютому «Олександрії» доведеться протистояти «Славії» і «ЛКС».

Ковалівський «Колос» також на зборах у Туреччині здобув уже три перемоги. «Колос» обіграв сербські команди «Вождовац» — 2:0 і «Пролетер» — 1:0, а також македонський «Сілекс» — 2:1.

Футболісти київського «Динамо» завершують тренувальний збір в Об’єднаних Арабських Еміратах. Вони встигли провести три контрольні поєдинки. Заключний спаринг зі збірною Йорданії, яка готується до вирішальних матчів другого етапу кваліфікації чемпіонату світу-2022, завершився внічию із рахунком 0:0. У понеділок «Динамо» повернулося додому. Другий тренувальний збір команди Мірчи Луческу відбудеться на початку лютого в Туреччині. Нагадаємо, що 18 і 25 лютого «Динамо» зіграє з бельгійським «Брюгге» в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Львівський «Рух» на зборах у Туреччині переміг одного з аутсайдерів чемпіонату Казахстану «Кізілжар» з Петропавловська — 3:1.

Футболісти донецького «Шахтаря» провели другий контрольний матч на навчально-тренувальному зборі в Туреччині. У Белеку гірники не втримали переваги у два м’ячі над болгарським «Лудогорцем», зігравши внічию, — 2:2. Наступний контрольний матч у Туреччині гірники зіграють проти словенського «Марібора». Нагадаємо, 18 і 25 лютого «Шахтар» зустрічається з ізраїльським «Маккабі» (Тель-Авів) в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Жити стане краще, жити стане веселіш
Читати
Смертей од грипу не зареєстровано
Читати
Є намір збільшити фінансування
Читати
Громадський контроль працює
Читати
Забули чи свідомо?
Читати
Скільки є, а скільки треба
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове