Архів
Вівторок,
1 грудня 2020 року

№ 92 (19840)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Грудень
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Вантаж 100500

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПРОТЯГОМ минулого тижня противник 32 рази порушував режим тиші. На жаль, унаслідок пострілу ворожого снайпера один воїн ЗСУ дістав поранення, не сумісне з життям…

Тим часом Росія не припиняє постачати бойовикам озброєння, боєприпаси і пальне. Крім того, днями РФ доправила в ОРДЛО черговий, уже 100-й за ліком, «гуманітарний конвой». Уторгнення відбулося через російські пункти пропуску «Донецьк» і «Матвєєв Курган» — в Україну попрямувало дві колони складом 14 автомобілів.

«У вантажівках, які були заповнені на 40-50%, нібито перевозили медичне обладнання і медикаменти (так званий вантаж 500. — Ред.)», — повідомила Держприкордонслужба України. У ДПСУ наголосили, що переміщення «гумконвою» знову відбулося з грубим порушенням норм міжнародного і вітчизняного законодавства, тому українська міжвідомча група здійснювала лише візуальне спостереження без виконання контрольних функцій. Тож нема жодної впевненості в тому, що у вантажівках на окуповану частину Донбасу доправили саме медикаменти, а не «груз 100», тобто боєприпаси.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Жорсткий карантин — під питанням
Читати
Насамперед не нашкодити
Читати
Нас чекає подорожчання енергоносіїв
Читати
Не вистачає, бо зростає кількість
Читати
Підкидали грошей, та де вони?
Читати
Сподіваються на азарт
Читати
У лідерах — центр і північ
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове