Архів
Вівторок,
10 листопада 2020 року

№ 86 (19834)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Лариса Волошина, журналістка, громадська діячка.

Вся історія з Конституційним Судом зводиться до того, що громадян змушують обирати між двома рішеннями: КС щодо антикорупційного законодавства і Президента — щодо розпуску першого. Суспільство розколене. Але ви певні, що реальність є такою, якою її показують ляльководи?

За словами посла Канади Романа Ващука, введення антикорупційного законодавства в Україні в тому вигляді, яким воно є, було проєктом західних експериментаторів, які просто не могли впровадити щось подібне у себе в країнах («Їм би одразу дали по руках», — стверджує пан Роман). Бо насправді кримінальними справами за недостовірні відомості в деклараціях підмінили необхідність ретельного розслідування кримінальних схем, від яких потерпає Україна, відтак антикорупційне законодавство перетворилось просто у полювання на стрілочників та відьом.

Я певна, що ми маємо справу зі штучно інспірованою ситуацією. Її метою є руйнація держави як системи інститутів руками свідомих проукраїнських громадян, яких намагаються витягти на «антиконституційний майдан». Але щось підказує, що Конституційний Суд ще дуже знадобиться Україні. Бо, наприклад, який орган влади зможе скасувати рішення Верховної Ради, якщо вона проголосує за широку автономію ОРДЛО? Події розгортаються так, що єдиним стримувальним фактором на шляху капітуляції може залишитися тільки українська Конституція.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Протокол складуть на місці
Читати
У фонді — дефіцит
Читати
Ще є із чим «працювати»
Читати
Антибіотики не «аскорбінка»
Читати
Звільнили від призову
Читати
Автовиробництво на ладан дихає
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове