Архів
Вівторок,
20 жовтня 2020 року

№ 80 (19828)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Фотофакт

Маргарита СИТНИК.

СТРАШНА буря накрила 17 жовтня Кропивницький. Очевидці пишуть, що раптовий вітер, схожий на смерч, налетів на мікрорайони Лелеківка і Стара Балашівка. Зривало дахи з будинків, підіймало автівки...

В обласному центрі пошкоджено покрівлі близько 100 житлових будинків, підтоплено чотири дворогосподарства, повалено зо три десятки дерев. «Спробуємо організувати побут людей, а далі допомагатимемо ліквідовувати наслідки. Троє людей перебувають в лікарні «Швидкої допомоги». Їм надається хірургічна допомога. Середня тяжкість», — написав мер міста Андрій Райкович. На місцях аварій працюють рятувальники — відкачують воду, розбирають завали, розпилюють дерева. Поліція стереже зруйновані будинки від мародерів.

Не пощастило також селу Іванівка Новоукраїнського району області — там внаслідок буревію пошкоджено дах спортзалу ЗОШ на площі близько 600 кв. м. Негода наробила біди й на сусідній Миколаївщині: пошкоджено покрівлі близько сорока будинків, трьох шкіл та дитсадка.

Збитки від негоди для власників поруйнованих хат годі уявити… Сподіваємося, держава спроможеться виділити їм хоча б часткову компенсацію на відбудову і не діятиме за принципом «порятунок потопельників — у їхніх руках».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Борги загрожують зимівлі
Читати
Нові правила затверджено
Читати
Стійкий духом
Читати
Як в Iталії навесні
Читати
Співпраця через лазівки
Читати
Живемо кволо і мало
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове