Архів
П’ятниця,
9 жовтня 2020 року

№ 77 (19825)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Промовисті навчання

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПРОТЯГОМ перших трьох днів тижня противник п’ять разів порушував режим припинення вогню. Українські військовослужбовці зброї у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Тим часом командування ЗС РФ нарощує боєздатність російсько-окупаційних військ. Так, 5 жовтня розпочато командно-штабні навчання з підрозділами першого і другого армійських корпусів, які приведені у бойову готовність «Повна» (із навчання). На полігонах і в районах зосередження військ окупантів провадяться тренування і розгортання польових командних пунктів.

Водночас українські воїни теж підвищують рівень своєї підготовки. Від 16-го до 25 вересня на Львівщині відбулися українсько-американські команд-но-штабні навчання Rapid Trident 2020 з участю військовослужбовців із Німеччини, Данії, Румунії, Литви, Польщі, Канади і Великої Британії. За сценарієм, війська союзницьких держав охороняли територію країни, яку намагалась окупувати країна-агресор. Важливе місце відводилось протидиверсійним і антитерористичним діям.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Вогонь майже приборкано
Читати
Скаржитися по-сучасному
Читати
Хвороба невпинна
Читати
Обрано нового очільника
Читати
Причин трагедії багато
Читати
Ще й підторгуємо
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове