Архів
П’ятниця,
9 жовтня 2020 року

№ 77 (19825)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Юрій Бутусов, журналіст, громадський діяч.

Рішення «Слуг народу» вести паралельний підрахунок голосів на місцевих виборах в обласних центрах свідчить про все те, що з нами і з ними відбувається. Фактично це визнання неспроможності Президента забезпечити правопорядок на виборах. Паралельний підрахунок завжди проводить опозиція, яка не має влади. А «слуги», маючи в руках всю державу, зібралися витрачати час і гроші на ще одну систему контролю.

Які можна зробити висновки?

Партія «Слуга народу» вважає, що Президент Зеленський і вся підпорядкована йому вертикаль влади, яка зобов’язана забезпечити чесний підрахунок голосів, не здатні виконати своїх обов’язків.

Влада не є дієздатною. Власна партія Зеленського змушена вести себе як опозиція.

Слуги народу бачать те, що бачить усе суспільство: влада на місцях і в центрі розкуплена і розібрана різними групами впливу, олігархами, великими і дрібними князьками, друзями, кумами, подругами. Зеленський роздав владу всім, і партії влади власне влада в результаті суцільних «договірняків» не дісталася взагалі.

То навіщо «слугам» узагалі йти у владу, якщо навіть ту владу, яку народ їм делегував на минулих виборах, вони не здатні реалізувати і не довіряють власним лідерам? Навіщо висувати нових кандидатів, якщо їхні люди у владі не працюють?

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Вогонь майже приборкано
Читати
Скаржитися по-сучасному
Читати
Хвороба невпинна
Читати
Обрано нового очільника
Читати
Причин трагедії багато
Читати
Ще й підторгуємо
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове