Архів
П’ятниця,
2 жовтня 2020 року

№ 75 (19823)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Жовтень Наша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Я дуже тяжко працював у колгоспі, але паю мені не дали. Пенсія мізерна, бо в архіві записи не збереглися. Куди мені звернутися, щоб добитися справедливості?»

Микола ТКАЧЕНКО.

с. Сніжки Ставищенського району

Київської області.

 

НА запитання читача відповідає голова Сніжківської сільської ради Олександр Петрович ГРИНЮК:

— На час розпаювання земель колективної власності і КСП «Зоря» Микола Андрійович не був членом цього господарства, тому й не одержав паю. Право на отримання земельної частки мали тільки колгоспні пенсіонери та члени КСП «Зоря» на момент розпаювання.

На запитання читача, яке стосується перерахунку пенсії, відповідає заступник начальника Головного управління ПФУ в Київській області Галина Анатоліївна НАКОНЕЧНА:

— За наявними в пенсійній справі документами трудовий стаж Миколи Ткаченка складається зі служби в армії, роботи в колгоспі «Зоря» та на Ставищенській птахофабриці. При цьому за час роботи в колгоспі встановлений мінімум трудової участі вироблений лише у 1979-му і 1987 роках, у зв’язку з чим, згідно з вимогами ст. 56-ї Закону України «Про пенсійне забезпечення», зараховано час роботи за фактичною тривалістю. Обчислений таким чином страховий стаж становить 12 років і 5 місяців. Документи за інші періоди роботи у пенсійній справі відсутні.

Запрошуємо Миколу Андрійовича з’явитись на прийом для з’ясування періодів роботи та підприємств, на яких він працював, для направлення відповідних запитів.

 

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

З повагою діти та онуки.

НАШУ дорогу, рідненьку, прекрасну матусю Олександру Дмитрівну Скакун, яка проживає у селі Щаснівка Волочиського району Хмельницької області, від усього серця вітаємо з 65-річчям!

Дякуємо за ласку, турботу, душевне тепло. Вклоняємося за подароване життя. Хай Господь дарує довгих щасливих літ, міцне здоров’я і всі земні блага. Любимо тебе, матусю, цілуємо та міцно обіймаємо!

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове