Архів
П’ятниця,
18 вересня 2020 року

№ 71 (19819)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Володимир Бобиренко, політолог.

Піймали на хабарі депутата від партії «Слуга народу» Олександра Юрченка. Гадаю, ніхто не сумнівається, що свого часу нікому не відомий безробітний Юрченко переміг на окрузі виключно завдяки сяючій усмішці Володимира Олександровича й оптимістичному «Зробимо їх знову». Буквально днями Президент заявив, що хоче відповідати за все, що відбувається у країні. Значить, він несе особисту відповідальність і за тих, кого «приручив» його рейтинг.

Також Зеленський доповів суспільству, що зняв із депутатів недоторканність. І вважає це своїм великим здобутком. Насправді ж закон виписано так, що лише генпрокурор може порушити карну справу на депутата за наявності у слідчих доказової бази. А визначати, є остання чи її нема, знову ж таки, має генпрокурор за принципом: «Я художник, я так бачу». А пані Венедіктова на 200% людина Президента. Тому якби на хабарі попався депутат не зі «Слуг» — його вже порвали б. А у випадку з Юрченком — доказової бази для зняття недоторканності немає.

До речі, Зеленський ще й закон про імпічмент прийняв. І там прописано все так, що легше з України відправити у відставку Трампа, ніж Володимира Олександровича.

А взагалі страшно, що коїться в Україні, яку завоювала банда коміків.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
20 років без Георгія
Читати
Ціна окупації
Читати
Ринок регулює авіавиробництво
Читати
Вірус не оминає
Читати
Вперед у світле майбутнє
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове