Архів
П’ятниця,
4 вересня 2020 року

№ 67 (19815)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Олег Жданов, полковник запасу, військовий експерт.

Українське суспільство збурили заяви заступника глави української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна. В інтерв’ю одному з проросійських «українських» ЗМІ він, серед іншого, заявив про необхідність надання особливого статусу всьому Донбасу, проведення виборів на не підконтрольній Україні території та забезпечення повної амністії бойовиків. При цьому Фокін назвав війну з РФ не війною, а «чимсь, що зараз відбувається на Донбасі», а також заявив, що «злочини здійснювали обидві сторони».

Гадаю, що Фокін і Кравчук, який готовий дати воду Криму, закидають «пробні» послання для суспільства, а у владі дивляться: прийме воно їх чи ні. Проковтне те, що пропонує Росія, будуть це просувати. Якщо ж суспільство покаже серйозний спротив — у Зеленського залишається можливість відступу. Він завжди може послатися на похилий вік авторів подібних заяв і відхреститися від їхніх слів. Якщо збурення суспільства буде дуже великим, Фокіна з Кравчуком просто відкличуть або замінять.

Але ж річ у тому, що офіційної позиції Зеленського щодо цих питань не існує. Хтось знає його програму, стратегію чи мету? Чули тільки, що найголовніше — закінчити війну. Але ж він не уточнює, яким способом збирається це робити. Нинішня влада в принципі особливо не заморочується стосовно того, аби щось пояснювати чи просто повідомляти суспільству. Зеленсь-кий постійно каже: «Дайте я щось зроблю. Якщо все буде добре — то добре. А як ні, то, може, я вам щось поясню…»

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Знову запалало
Читати
Щодня — антирекорди
Читати
Навчатимуться державною
Читати
Копійок поменшає
Читати
Обігнали білорусів
Читати
Безробіття і що з цим роблять
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове