Архів
П’ятниця,
4 вересня 2020 року

№ 67 (19815)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Будуємо майбутнє разом

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

ТРИ роки тому жителі села Солобківці, що в Ярмолинецькому районі Хмельниччини, створили свою об’єднану територіальну громаду, до якої ввійшли вісім населених пунктів (Солобківці, Глушківці, Проскурівка, Стріхівці, Глушковецьке, Слобідка-Глушковецька, Корначівка, Майдан-Морозівський). Очолити її селяни довірили Сергію Когуту. І попри труднощі ОТГ запрацювала. Почалися зміни на краще: ремонтуються дороги, освітлюються вулиці, будуються водопроводи, робиться все для того, щоб діти добре почувались у школах і дитсадках. «Я поставив собі за мету, — каже Сергій Анатолійович, — створити для мешканців комфортні умови проживання не тільки в центрі громади, а й у віддалених її куточках».

Голова громади завдячує благодійникам, які інвестують значні кошти у справу поліпшення благоустрою, інфра­структури, підтримують освіту, культуру, спорт. Саме завдяки їхній допомозі та голови сільради активна молодь Солобковецької громади провела торік фестиваль на центральному стадіоні села. Там були і мініфутбол, і майстер-класи, ігри, танці, талант-шоу, холі-шоу, драйвова дискотека і, звісно, ж нагородження учасників та переможців (на фото). Планувались подібні заходи і цього року, але через пандемію їх вирішено було відкласти.

Натомість поспішили ввести в експлуатацію в амбулаторії сімейної медицини автоматичні аналізатори. Тепер селянам не потрібно їхати до районної чи обласної лікарні, щоб здати аналізи. Це можна зробити на місці.

Спілкуючись із Сергієм Когутом, зрозумів, що задумів, ідей і планів розвитку ОТГ у нього багато. Тож дай Бог усім їм здійснитися. Задля процвітання наших сіл і неньки України!

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

З повагою та любов’ю діти, онуки, колеги, друзі, пацієнти.

ДОРОГУ матусю та бабусю Ларису Петрівну Мороз щиро вітаємо з 70-річчям, яке вона відзначила третього вересня.

Майже 20 років поспіль Лариса Петрівна пропрацювала завідувачкою гематологічного відділення Хмельницької обласної лікарні. Зарекомендувала себе ініціативним, цілеспрямованим, наполегливим співробітником. Про її милосердне і професійне ставлення до хворих говорили не тільки у відділенні, а й у лікарні загалом. Тож, вийшовши на пенсію, Лариса Мороз продовжує працювати. Успіхів вам, лікарю, у нелегкій, але такій потрібній професії. Міцного здоров’я, щастя і вдячних пацієнтів.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове