Архів
П’ятниця,
17 липня 2020 року

№ 53 (19801)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Конверти «взято в роботу»

«Люди нині здебільшого спілкуються по мобільному телефону чи в соцмережах. Проте немало й тих, хто віддає перевагу листуванню. І я зокрема. Однак така ось прикрість: вже три місяці не можу придбати в нашому поштовому відділенні конверта. Завідувачка Людмила Іванівна кілька разів зверталась у Бородянку, але там тільки обіцяють. Невже конверти стали дефіцитом?»

Ганна МУХА.

с. Мотижин Макарівського району Київської області.

 

НА запитання читачки відповідає заступник директора департаменту розвитку мережі та клієнтської підтримки АТ «Укрпошта» Тетяна Борисівна ВАСЯНОВИЧ:

— Щиро вибачаємось за завдані незручності. У відповідь на зауваження щодо відсутності конвертів у відділенні поштового зв’язку №08060 повідомляємо, що «Укрпошта» зацікавлена в забезпеченні надання заявленого рівня сервісу своїм клієнтам, тому ваше звернення прийнято в роботу для опрацювання та здійснення заходів, направлених на недопущення виникнення подібних ситуацій у майбутньому.

Думка клієнтів щодо рівня їх обслуговування дуже важлива для нас, оскільки ми прагнемо вдосконалювати наші процеси і сервіси. У разі виникнення будь-яких питань щодо обслуговування в «Укрпошті» ви завжди можете звернутися по консультацію до контакт-центру за телефоном 0 800 300 545, написати нам на електронну скриньку ukrposhta@ukrposhta.ua або на офіційну сторінку у «Фейсбуці».

 

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

Від імені великої родини Лідія ГРАМА.

19 ЛИПНЯ виповнюється 80 років прекрасній людині, ласкавій матусі, мудрій бабусі й прабабусі, сестрі, тітоньці Надії Миколаївні Дзюбі. Вона народилась і все життя провела у селі Попельнасте Олександрійського району Кіровоградщини. Виростила донечку і сина, має чотирьох онуків і правнучку.

Сорок років Надія Миколаївна віддала школі, в якій залишилась частинка її душі і серця. Скільки весен відшуміло, скільки дзвоників відлунало відтоді, як вона вперше як учителька переступила поріг навчального закладу і залишилась тут аж до виходу на пенсію. Її колишні учні, які стали хліборобами, вчителями, лікарями, дуже вдячні своїй першій учительці за те, що сіяла в їхніх душах розумне, добре, вічне!

У цей святковий день вся наша родина вітатиме ювілярку. Бажатиме їй достатку в домі, здоров’я міцного, миру і злагоди в душі, наснаги. А також любові рідних, радості від онуків, усмішок, щастя, ласки й доброти. Вклоняємось низько тобі до ніг і благаємо Бога, щоб тебе він беріг.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове