П’ятниця, 3 липня 2020 року № 49 (19797)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19797/print.php?n=45968

Читач — газета

«Раніше нам доставляли пошту у вівторок і суботу. Тепер тільки у вівторок. Нас це не влаштовує, бо отримуємо газети із запізненням. Дуже просимо відновити роботу пересувного відділення бодай двічі на тиждень».

Ніна СЕМЕНЯКА

від імені мешканців сіл Стрільники, Ротівка, Кагань, Волокитине, Щербинівка, Кочерги Путивльського району Сумської області.

 

НА ЗАПИТАННЯ читачів відповідає заступник директора департаменту розвитку мережі та клієнтської підтримки АТ «Укрпошта» Тетяна Борисівна ВАСЯНОВИЧ:

— Насамперед повідомляємо, що «Укрпошта» не є бюджетною організацією, відповідно, самостійно визначає плани та завдання, кількість відділень поштового зв’язку і працівників у такому обсязі, щоб мати можливість покрити витрати і забезпечити рентабельну діяльність.

Режим роботи, встановлений для пересувного відділення поштового зв’язку №14 Сумської дирекції «Укрпошти», — вівторок, п’ятниця з 08 год. 40 хв. до 17 год. 40 хв.; вихідні дні — понеділок, середа, четвер, субота, неділя.

З метою оптимізації операційних витрат товариства, враховуючи кількість мешканців населених пунктів, що обслуговуються пересувним відділенням поштового зв’язку №14, кількість доставок листоношами одержувачам поштових відправлень/періодичних друкованих видань встановлена на рівні одного дня на тиждень і один раз на день — вівторок. Відповідно до затвердженого нормативу доставки пошти встановлено нормативи виконання поштових маршрутів та здійснюється перевезення до/з пересувного відділення поштового зв’язку №14. Разом з тим інформуємо, що «Укрпошта» постійно проводить аналіз діяльності пересувного відділення, яке надає повний спектр послуг поштового зв’язку. Зокрема, аналіз приросту кількості пенсіонерів, що зумовить прибуток від надання послуги з виплати та доставки пенсій, грошової допомоги населенню. Результат діяльності пересувного відділення формує розмір заробітної плати працівників, нормативи доставки відправлень та періодичних друкованих видань.

Таким чином, пересувне відділення поштового зв’язку №14 Сумської дирекції «Укрпошти» може існувати та розвиватися тільки за умови нарощування попиту користувачів на послуги поштового зв’язку.

Нагадуємо, що у разі виникнення будь-яких питань щодо обслуговування в «Укрпошті» ви завжди можете звернутися по консультацію до Контакт-центру за телефоном 0 800 300 545 або написати нам на електронну скриньку: ukrposhta@ukrposhta.ua.