П’ятниця, 26 червня 2020 року № 47 (19795)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19795/print.php?n=45900

З роси й води

ДЛЯ НАШИХ батьків цей рік напрочуд ювілейний. У квітні вони відсвяткували смарагдове весілля (55 років). У травні маму Катерину Пащенко вітали з 75-річчям, а наприкінці червня татові Іванові виповнилося 80.

Наш батько у 35 років став кандидатом біологічних наук. Опублікував понад 90 наукових праць у вітчизняних і зарубіжних журналах, є співавтором чотирьох книжок, семи сортів тютюну, написав близько 200 газетних статей, зокрема й для «Сільських вістей». Саме тому на сімейній раді ми вирішили привітати любого чоловіка, татуся, дідуся і прадідуся на сторінках газети, яку він із превеликим задоволенням читає вже 54-й рік. Його улюблена пісня — та, яку виконує В. Кікабідзе: «Мои года, мое богатство». Тож бажаємо ювілярові довгих і щасливих років життя, які ще більше примножать його багатство.

Дружина, син, невістка,

онучки, зяті, правнучки.

смт Мельниця-Подільська

Борщівського району

Тернопільської області.

 

НІНА Андріївна Коваленко народилась у Ротмистрівці Смілянського району Черкащини у звичайній селянській сім’ї. 1965-го вийшла заміж за Миколу Петровича Коваленка, з яким разом у парі вже 55 років. Усе життя вона пропрацювала в будівельній організації робітницею. Народила та виростила трьох синів, якими дуже пишається. Старший, Сергій, від простого комбайнера-тракториста доріс до голови сільської ради (на жаль, загинув в автокатастрофі 2007-го). Середній, Андрій, дослужився з початку становлення Українських Збройних сил до полковника, побував із військовими місіями у колишній Югославії та в Іраку. Менший, Ігор, майстер на всі руки — дарує людям чудові витвори зі скла та дзеркал.

Ніну Андріївну поважають, шанують і знають як гарну господиню, кваліфікованого працівника і просто добру й милу людину. Днями вона відзначила 80-річчя. Від усього серця вітаємо нашу дорогу ювілярку. Бажаємо міцного здоров’я, любові та поваги від близьких.

Чоловік, сини, доньки-невістки, восьмеро онуків і п’ятеро правнуків.

м. Черкаси.