Архів
П’ятниця,
10 квітня 2020 року

№ 27 (19775)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Наболіле

Байдужість зашкалює

Валентина КІФЕНКО.

смт Петрове

Кіровоградської області.

МАЮ за плечима багато років. Жила і працювала в двох різних державах, але такого байдужого ставлення до потреб людей старшого віку, як нині, не пам’ятаю. Про що хочу сказати? Ну ось лише один із аспектів.

Я люблю читати газети. Десятки років передплачую «Сільські вісті», проте одержую її, в кращому разі, через номер. Дісталась якось поштового відділення, щоб з’ясувати, в чому ж справа. Побаченим була прикро вражена: газети лежать насипом упереміш, хто що хоче, те й бере. Досвідчені листоноші розрахувалися з роботи, а молодюсінькі дівчата, яких набрали, щоб «заткнути прогалину», лише розгублено розводять руками, не знаючи чи не розуміючи специфіки своєї діяльності. Пошту приносять раз на два тижні, і то те, що з тієї купи залишилося. Лише за останній період я не отримала №№10, 13, 15, 16, 20, 21. А передплата на «Сільські вісті», власне, як і на будь-яке інше сучасне видання, при моїй мізерній пенсії, нарахованій за майже 40-річну сумлінну працю, дуже недешева. Ну чому ж з нами так не рахуються? Прикро до глибини душі.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Вік мудрості

Дочка Катерина й онучка Марина.

10 КВІТНЯ виповнюється 90 років Олександрові Ізотовичу Бойку з міста Здолбунів Рівненської області. Дорогий наш татусю і дідусю, щиро вітаємо тебе з цією поважною датою, з віком мудрості й гордості. Бажаємо, щоб у твої 90 були міцне здоров’я, добре серце, щаслива душа, бадьорий настрій, дружна сім’я, щира радість, любов дорогих і близьких людей.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове