Архів
Вівторок,
3 березня 2020 року

№ 16 (19764)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Березень
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Геннадій Друзенко, міжнародний правник, громадський діяч.

Здається, світовий шторм розпочався. Від авіаудару сирійських та російських сил в Ідлібі, за різними даними, загинуло від 29 до 34 військовослужбовців ЗС Туреччини. Остання почала системно завдавати удари по сирійських урядових цілях та відкрила свої кордони з ЄС для мільйонів біженців, демонструючи Європі, скільки їй коштуватиме бездіяльний пацифізм. Ердоган вимагає від союзників визначитись: вони готові до прямого зіткнення з Росією чи НАТО має таку ж вагу, як і сумнозвісний Будапештський меморандум? Це реакція Туреччини на загибель 30 (тридцяти!) військових. Скільки українських бійців вбили росіяни на Донбасі? Україна не Туреччина. А шкода…

У цьому штормі, в якому виживуть тільки ті кораблі, на яких є досвідчений вольовий капітан та дисциплінована команда, в України є шанс повернути в осяжному майбутньому Крим. Зрозуміло, що у разі ескалації конфлікту Ердоган зробить усе, аби позбавити Путіна «непотоплюваного авіаносця» у Чорному морі. А це можливо тільки за допомоги України.

Колись українська еліта пішла на союз із Московією, аби вирішити «польське питання» на Заході та «турецьке» — на Півдні. Можливо, час за допомоги Туреччини та Польщі нарешті вирішити «російське питання»? Звичайно, якщо в корабля «Україна» з’явиться справжній капітан, а не політичний серфер «Какаяразница».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Любов народу ох непостійна
Читати
Запевняють: до епідемії готові
Читати
Кадровий «струс»
Читати
Новації для педагогів-пенсіонерів
Читати
Хто не встиг — покваптеся
Читати
Комунального «дива» не сталося
Читати
Корупційний «віз» у землю вріс
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове