Архів
П’ятниця,
14 лютого 2020 року

№ 11 (19759)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Від покоління до покоління

Ольга САВЧУК.

м. Кривий Ріг

Дніпропетровської області.

ХОЧУ подякувати за вашу працю і чудову газету. Познайомилася з нею ще в дитинстві, коли її передплачувала бабуся. Мені подобалося перебирати старі підшивки, вишукуючи номер із «Соняшником» чи «Веселою світлицею». Нині, вже після бабусиної смерті, продовжую читати «Сільськовістяночку», хоч і живу в місті.

Знаю, що цього року газета святкуватиме, як казали у «Перці», своє перше 100-річчя. І мені спало на думку запропонувати вам відзначити цю подію книгою. Такою, в якій буде зібрано найцікавіші та найунікальніші матеріали за весь час існування газети. Для мене особисто такими є статті з рубрики «Село моє рідне», «Кожне сільце має своє слівце», «Долі людські». Також дуже ціную, коли друкуєте рядки з листів із розповідями про життя пересічних українців, — як це перегукується з життям моїх рідних! Свого часу я дуже любила слухати бабусині розповіді, «як колись жили на цьому світі». Всяке було — і веселе, і сумне, і ці розповіді з листів є ніби продовженням бабусиних оповідок. Хочеться, щоб ці спогади не зникли, пішовши в архів із газетою, а стали комусь наукою.

Цікаво було б порівняти проблеми у репортажах із різних років: як змінювалось наше життя і наше село, як газета допомагала селянам знайти правду і підтримувала молодь. Бажаю журналістам і редакторам «Сільських вістей» творчої наснаги та сил на нові матеріали!

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове