П’ятниця, 9 серпня 2019 року № 63 (19710)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19710/print.php?n=43077

Лечо зі спаржевою квасолею

СПАРЖЕВУ квасолю відварюють упродовж 5 хвилин у підсоленій воді й відкидають на друшляк. Перець, цибулю і моркву миють, чистять і нарізають крупною соломкою. Все перемішують, додаючи олію, томатний соус. Ставлять на повільний вогонь, доводять до кипіння і тушкують, постійно помішуючи, 15-20 хвилин з моменту закипання. Кладуть сіль та оцет і варять ще 10-15 хвилин. Гарячу суміш розкладають у стерилізовані банки і закупорюють.

На 2 кг спаржевої квасолі — 1 кг солодкого перцю, 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 0,5 л олії, 0,5 л томатного соусу, 1 столова ложка солі, 1 столова ложка оцту.