Версія для друку До списку статтей Лечо зі спаржевою квасолею СПАРЖЕВУ
квасолю відварюють упродовж 5 хвилин у підсоленій воді й відкидають на друшляк.
Перець, цибулю і моркву миють, чистять і нарізають крупною соломкою. Все
перемішують, додаючи олію, томатний соус. Ставлять на повільний вогонь,
доводять до кипіння і тушкують, постійно помішуючи, 15-20 хвилин з моменту
закипання. Кладуть сіль та оцет і варять ще 10-15 хвилин. Гарячу суміш
розкладають у стерилізовані банки і закупорюють. На 2 кг
спаржевої квасолі — 1 кг солодкого перцю, 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 0,5 л олії,
0,5 л томатного соусу, 1 столова ложка солі, 1 столова ложка оцту. Версія для друку До списку статтей | ЧИМАЛО площ на городі нині вивільняється, і можна підійти до цього
по-хазяйськи: засіяти повторно. Чим —справа вподобань і потреби. Хтось хоче
мати свіжу зелень, хтось експериментує навіть зі скоростиглими сортами огірків,
а ми пропонуємо зайняти грядку редискою. Серпень — саме для неї, а чому,
доведемо. Господиньки,
в яких процес заготівель у розпалі, певно, зрадіють рецептам домашніх соусів та
кетчупів. Аякже, в них ні тобі ароматизаторів, ні поліпшувачів смаку, що лише
на шкоду здоров’ю. Все з городу. Зверніть увагу — запропонуємо два рецепти
кетчупів зі сливами, яких цього року вродило дуже рясно. У ще одному
матеріалі поговоримо про гриби, але не ті, що в лісі, а ті, що на деревах —
плодових. Якщо побачили у своєму садку на деревах гриби, а найчастіше це
трутовики, залишати все на самоплив означає змиритись із загибеллю дерева.
Заходи порятунку наведемо. |