Архів
П’ятниця,
19 квітня 2019 року

№ 31 (19678)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Захист власних кордонів

ЄВРОСОЮЗ посилює зовнішні кордони.

Докладніше...
Вимагають репарацій

ГРЕЦІЯ вимагає від Німеччини нових репарацій за руйнування в роки Другої світової війни.

Докладніше...
Санкційна «гамівна сорочка»

США ввели нові санкції проти Венесуели, Куби та Нікарагуа.

Докладніше...
Новий виток озброєнь

ПІВНІЧНА КОРЕЯ випробувала нову тактичну керовану зброю.

Докладніше...
Перемога опозиції

ТУРЕЧЧИНА. Мером Стамбула оголошено представника опозиції.

Докладніше...
Стратегічний і далекоглядний крок

ПОЛЬЩА зменшує імпорт нафти з Росії.

Докладніше...
Новий вічний президент?

ЄГИПЕТ. Чинному президенту дозволили залишатися при владі до 2030 року.

Докладніше...
Глобальна пошесть

АФРИКА. Цим континентом також шириться африканська чума.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Здобули 29 медалей

Микола МОТОРНИЙ.

Легка атлетика. Українська легкоатлетка Дарина Михайлова стала бронзовою призеркою на міжнародному напівмарафоні у Познані (Польща). Вона подолала дистанцію з результатом 1 година 12 хвилин 28 секунд. Першою фінішувала кенійка Ліліан Джелагат (1:11.13), другою — ефіопка Аддісалем Тегегн (1:12.15). Перед цими змаганнями Дарина Михайлова встановила особистий рекорд на Київському міжнародному напівмарафоні та перемогла на чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій, який проводився у його рамках.

Львівська спортсменка Дарина Боднар — бронзова призерка великого пробігу «100 miles of Istria», який тривав у Хорватії. Вона фінішувала третьою серед жінок і 30-ю в абсолюті на основній дистанції, подолавши 160 км за 24 години 46 хвилин.

Плавання. Українські плавці Михайло Романчук та Сергій Фролов успішно виступили на турнірі «Swim Open Stockholm 2019» у Швеції. Зокрема, Романчук встановив новий рекорд України, а Фролов кваліфікувався на Олімпійські ігри-2020.

Українці змагалися на дистанції 800 м вільним стилем у 50-метровому басейні. Михайло Романчук захопив лідерство перед відміткою 400 м і не відпустив перше місце (7:42.49). Таким чином, він зумів оновити власний рекорд України, який встановив на чемпіонаті Європи-2018 в Глазго (7:42.96 хвилини) і зняв з нього 0,47 секунди.

Теніс. 15-річний українець В’ячеслав Белінський завоював одиночний титул на юнацькому турнірі Міжнародної тенісної федерації (ITF) четвертої категорії «Malta ITF U18 World Ranking Tournament» у Марсі (Мальта). У фіналі Белінський зустрічався з Мікою Ліппом з Німеччини. У першій партії за рахунку 4:2 на користь Белінського його суперник відмовився від продовження боротьби.

Минулого тижня Белінський виборов титул на турнірі п’ятої категорії у Коррадіно (Мальта), а два тижні тому став фіналістом змагань четвертої категорії в Анталії (Туреччина).

Самбо. Наші самбісти здобули 29 нагород на чемпіонаті Європи серед молоді, який відбувся у Лімасолі (Кіпр). У перший день змагань українці завоювали 10 медалей — одну золоту, дві срібні і сім бронзових. Чемпіонський титул отримав Віталій Терентьєв, який представляє Миколаївську область. Наступного дня українська скарбничка поповнила медальну колекцію ще 11 нагородами. Із них три «золота» здобули Ярослав Давидчук, Роман Труш і Владислава Нецвіт. У завершальний день змагань чемпіонату Європи серед молоді (до 18 і 20 років) українці вибороли вісім нагород — дві золоті, три срібні і три бронзові. Титул найсильніших — у Наталії Чистякової і Марії Меркулової. Отже, українська команда має шість золотих, вісім срібних і 15 бронзових нагород. Це другий результат як за якістю, так і за кількістю призових місць. У командній першості українські спортсмени стали третіми серед дівчат, другими серед юніорок і третіми серед юніорів.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Потужна підтримка
Читати
А самозахист — це вже зайве
Читати
Виборців додалося
Читати
Просять ставитися відповідально
Читати
Визначили чільників
Читати
Iнспектуватимуть по-новому
Читати
Користувачам мобільного зв’язку
Читати
Торгуються
Читати
Постраждали діти
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове