Архів
Вівторок,
5 березня 2019 року

№ 18 (19665)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  • За рубежем
Виборці сказали своє слово

ЕСТОНІЯ. Парламентські вибори виграла опозиційна «Партія реформ».

Докладніше...
Останній оплот джихадистів

СИРІЯ. Сили, які підтримуються США, пішли в наступ на останній бастіон «ІДІЛ» на сході країни.

Докладніше...
Це, називається, нормально

БІЛОРУСЬ. Олександр Лукашенко балотуватиметься на шостий президентський термін.

Докладніше...
Позачергово обрали мера

ПОЛЬЩА. Мером Гданська обрано Александру Дулькевич.

Докладніше...
Меншає безробітних

У ЄВРОСОЮЗІ рівень безробіття впав до мінімуму із початку століття.

Докладніше...
Народний протест

ЧОРНОГОРІЯ. У столиці Подгориці відбувся масовий протест проти влади.

Докладніше...
Індійсько-пакистанський конфлікт

ПАКИСТАН продовжив заборону на польоти у своєму авіапросторі.

Докладніше...
Потужний торнадо

США. Штатами Алабама і Джоржія пронісся потужний руйнівний торнадо.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Повна скарбничка медалей

Микола МОТОРНИЙ.

Синхронне плавання. Українські синхроністки на етапі Світової серії FINA у Парижі (Франція) здобули три золоті та одну срібну медалі. Так, сестри Владислава і Марина Алексєєві стали чемпіонками у довільній програмі серед дуетів. Українки випередили головних конкуренток з Японії та Іспанії. Напередодні Анастасія Савчук і Марта Федіна перемогли в технічному дуеті, а українська команда посіла перше місце у технічній програмі серед груп. Крім того, Марта Федіна була другою у довільній програмі серед солісток.

Велоспорт. На чемпіонаті світу з велоспорту на треку, що відбувся в польському Прушкові, українська велосипедистка Олена Старикова стала срібним призером у індивідуальному заїзді на 500 метрів. Вона принесла українській збірній першу з 2008 року нагороду на чемпіонаті світу з велотреку. Нагадаємо, Старикова виграла загальний залік Кубка світу з велотреку за підсумками сезону 2018/19. У парі з Любов’ю Басовою вона також отримала «срібло» в загальному заліку командного спринту.

Фехтування. Миколаївська шаблістка Ольга Харлан завоювала бронзову медаль на Гран-прі Каїра. Вона впевнено дійшла до півфіналу, обігравши росіянку Ольгу Нікітіну (15:9), українку Аліну Комащук (15:9) та китаянку Шао Яци (15:6). У півфіналі в драматичній боротьбі Харлан програла кореянці Чой Су Йон (14:15).

Таким чином, Харлан виборола першу медаль сезону — «бронзу». Нагадаємо, володар Кубка світу минулого року Ольга Харлан пропустила перший етап нового сезону, а потім невдало виступила в Солт-Лейк-Сіті, програвши на старті турніру.

Біатлон. На континентальній першості з біатлону в Раубичах (Білорусь) українка Юлія Журавок стала срібною призеркою в індивідуальній гонці. Журавок показала гідну боротьбу, допустивши тільки один промах на вогневому рубежі. Вона відстала на 30 секунд від представниці Швеції Ханні Еберг. «Бронзу» здобула господарка змагань — Ірина Кривко.

Футбол. Київське «Динамо» з рахунком 5:0 перемогло луганську «Зорю» у поєдинку 19-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. М’ячі на столичному стадіоні НСК «Олімпійський» забили Микола Шапаренко, який оформив дубль на 34-й та 45-й хвилинах, автор ще одного дубля — словенець Беньямін Вербич (38, 53) та іспанський дебютант киян Фран Соль (73).

Донецький «Шахтар» із рахунком 2:0 завдав поразки ФК «Олександрія». Обидва м’ячі гірники забили до перерви: авторами голів на ОСК «Металіст» у Харкові стали Марлос, який відзначився на 14-й хвилині, та Жуніор Мораес (35).

Результати 20-го туру. «Карпати» — ФК «Львів» — 0:1, ФК «Олександрія» — ФК «Маріуполь» — 1:0, «Десна» — «Динамо» — 1:2, «Чорноморець» — «Шахтар» — 0:1, «Олімпік» — «Арсенал-Київ» — 0:1, «Зоря» — «Ворскла» — 3:0.

Турнірне становище команд: «Шахтар» — 51 очко, «Динамо» — 44, ФК «Олександрія» — 37, «Зоря» — 31, «Маріуполь» — 28,«Ворскла», «Десна» — по 27, ФК «Львів» — 26, «Карпати» — 20, «Олімпік» — 19, «Чорноморець» — 15, «Арсенал-Київ» — 11.

Тхеквондо. Етап Кубка світу з тхеквондо (WTF) Egypt Open G2, на якому українські спортсмени вибороли золоту та бронзову нагороди, завершився в єгипетській Хургаді.

Українець Владислав Бондар виграв золоту медаль у ваговій категорії до 87 кілограмів. У фіналі наш спортсмен переміг тунісця Ясіні Трабелсі. «Бронзу» у ваговій категорії до 54 кг завоював українець Тарас Мальченко.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Приїхали
Читати
Рулони на мільйони
Читати
Питання знову зависло
Читати
Кому в Україні жити добре
Читати
Автокефалія не обговорюється
Читати
Кір: свіжа статистика
Читати
Гідне забезпечення захисникам
Читати
Рівність іще не повсюдна
Читати
Можливостей знайти себе більшає
Читати
Ще одна ЗВТ
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове