Архів
Вівторок,
5 лютого 2019 року

№ 10 (19657)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Соняшник
  • За рубежем
Тепер останнє слово за ЄС

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Тереза Мей вирушить до Брюсселя, щоб спробувати підписати з ЄС нову угоду про Brexit.

Докладніше...
Що задумав президент?

ФРАНЦІЯ. Глава держави таємно готується до проведення всенародного референдуму.

Докладніше...
Боротьба за владу

ВЕНЕСУЕЛА. Армія починає переходити на бік опозиції.

Докладніше...
Знижено пенсійний вік

ІТАЛІЯ. В країні знизили пенсійний вік для населення.

Докладніше...
Коаліційний компроміс

ЛІВАН. Сформовано новий кабінет міністрів.

Докладніше...
Парканізація Близького Сходу

ІЗРАЇЛЬ зводить стіну навколо сектору Гази.

Докладніше...
Відповідальність — навпіл

ЄВРОСОЮЗ. Віднині батьків-чоловіків урівняно у правах із жінками на відпустку у зв’язку з батьківством.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Подвійне «золото» Катерини Бех

Микола МОТОРНИЙ.

Біатлон. Катерина Бех (Київська область) виграла дві золоті медалі на юніорській світовій першості в словацькому місті Брезно-Осрблі. Спочатку 20-річна біатлоністка здобула «золото» у спринтерській гонці на 7,5 км. А вже наступного дня Катерина відзначилася у гонці переслідування на 10 км. Цю дистанцію Бех подолала з двома штрафними колами за 31 хвилину 23,8 секунди.

Легка атлетика. У Франції відбувся турнір із легкої атлетики в закритому приміщенні «Meeting de Mondeville», на якому успішно виступила вихованка Олександрівської ДЮСШ (Кіровоградська область), учасниця Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро Тетяна Мельник. Вона виборола переконливу перемогу на дистанції 400 метрів з особистим рекордом — 52,99 секунди. Крім того, Тетяна виконала норматив на зимовий чемпіонат Європи, який стартує 1-3 березня в шотландському Глазго.

Теніс. Одеситка Даяна Ястремська стала переможницею турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Thailand Open — Internationaв Хуахіні (Таїланд). У вирішальному матчі, який тривав 2 години 25 хвилин, Ястремська здолала посіяну за шостим номером третю «ракетку» Австралії Айлу Томлянович у трьох сетах — 6:2, 2:6, 7:6 (7:3).

Це друга перемога за кар’єру 18-річної української тенісистки на турнірах WTA. У жовтні 2018-го в Гонконгу Ястремська стала чемпіонкою Hong Kong Open. Успішний виступ в Хуахіні гарантував їй місце у топ-40 світової класифікації. Даяна піднялася на 13 рядків у рейтингу WTA і посідає 34-те місце у світі. Ця позиція стала новим особистим досягненням українки в рейтингу WTA. Цей сезон Ястремська відкривала на 59-му місці.

Стрільба з лука. Успішно виступили представники Буковини на чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні, що тривав у Львові. Найповажнішу колекцію нагород додав до свого активу торішній чемпіон світу серед юніорів у приміщенні Іван Кожокар, який тріумфував у юніорській віковій групі і особисто, і разом з колегами по команді. А зіркова олімпійка Лідія Січенікова оформила серед жінок «срібний дубль».

Футбол. Гравці донецького «Шахтаря» зазнали поразки в черговому контрольному матчі на тренувальному зборі в Анталії (Туреччина).

Команда Паулу Фонсеки поступилася сербському «Партизану» — 0:2. Свій наступний контрольний поєдинок гірники проведуть проти болгарського «Ботева».

До речі, в Анталії «Шахтар» раніше поступився хорватському «Хайдуку» (1:4), а потім здолав азербайджанський «Карабах» (3:1), «Хобро» з Данії (2:1) та польський «Лех» (3:0).

Другу частину сезону-2018-2019 команда розпочне 14 лютого домашнім матчем 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА з німецьким «Айнтрахтом».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Набрали — то треба віддавати
Читати
Пільговий термін минає
Читати
Можливі збитки
Читати
Дороге «задоволення»
Читати
Виборча інструкція
Читати
Втрачаємо мільярди
Читати
Агролокомотив — у Європу
Читати
Маємо хороших фахівців
Читати
Годують сім’ї
Читати
Податки надійшли
Читати
Отруїлися діти
Читати





— А у вас є телевізор без політиків?

Мал. А. Василенка.

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове