Картопля по-селянськи зі смаженими овочами, грибами і сиром ЗНАДОБИТЬСЯ: 300 г свіжих (розморожених) грибів (білих або маслюків), дві цибулини, морквина, один червоний солодкий перець, чотири столові ложки олії, 700 г картоплі, 140 г будь-якого плавленого сиру, гілочки кропу для прикраси, сіль, мелений чорний перець. Гриби відварити, нарізати. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Моркву почистити і нарізати тонкою соломкою. Перець вимити, видалити насіння, порізати на невеликі смужки. Розігріти дві столові ложки олії і обсмажити цибулю з морквою. Покласти гриби і смажити ще 10 хвилин. Додати перець, посолити, поперчити і тримати на вогні ще 8 хвилин. Картоплю почистити і нарізати часточками. У сковороді розігріти олію, що залишилась, і смажити картоплю 10 хвилин. Потім додати гриби з овочами і смажити все разом 5 хвилин. Плавлений сир викласти на овочі з грибами і тримати під кришкою 5 хвилин. Прикрасити гілочками кропу. |