Четвер, 10 січня 2019 року № 2 (19649)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19649/print.php?n=41110

Картопля по-селянськи зі смаженими овочами, грибами і сиром

ЗНАДОБИТЬСЯ: 300 г свіжих (розморожених) грибів (білих або маслюків), дві цибулини, морквина, один червоний солодкий перець, чотири столові ложки олії, 700 г картоплі, 140 г будь-якого плавленого сиру, гілочки кропу для прикраси, сіль, мелений чорний перець.

Гриби відварити, нарізати. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Моркву почистити і нарізати тонкою соломкою. Перець вимити, видалити насіння, порізати на невеликі смужки.

Розігріти дві столові ложки олії і обсмажити цибулю з морквою. Покласти гриби і смажити ще 10 хвилин. Додати перець, посолити, поперчити і тримати на вогні ще 8 хвилин.

Картоплю почистити і нарізати часточками. У сковороді розігріти олію, що залишилась, і смажити картоплю 10 хвилин. Потім додати гриби з овочами і смажити все разом 5 хвилин.

Плавлений сир викласти на овочі з грибами і тримати під кришкою 5 хвилин.

Прикрасити гілочками кропу.