Архів
Четвер,
10 січня 2019 року

№ 2 (19649)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша поштаСоняшникВербиченька

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  •  Рядки з листів

Ціна «покращання»

ПЕРЕД кожними виборами кандидати у президенти один поперед одного обіцяють знизити ціну на газ, збільшити пенсії і зар­плати, потурбуватися про чорнобильців, дітей війни. А як дорвуться до влади, то тільки піднімають тарифи і ціни.

Іван КРАВЧУКОВСЬКИЙ.

м. Жмеринка Вінницької області.

 

У грудні мені добавили аж... дев’ять гривень. Курям на сміх. Зате обов’язкової плати за газ в поточному опалювальному сезоні маю 539 грн 92 коп. (торік 180 грн), електроенергію — 58 грн (замість шести). Чим не «покращання»?

Л. М. КОВАЛЕНКО.

с. Пашківка Макарівського району

Київської області.

 

Гроші мають свій початок і кінець незалежно від суми, а земля, як вічність, була й буде. І той, хто володіє нею, завжди матиме прибуток, а втративши її, позбудеться свого засобу до існування. Тож, вирішуючи питання запровадження ринку сільгоспугідь, слід враховувати перспективу, не покладаючись тільки на тимчасову вигоду. Той, хто прагне скупити українські родючі поля, добре це розуміє, бо вже нині мільйони людей на планеті помирають від голоду. Цей процес швидко прогресує через зміну клімату, тож скоро хліб, який родить земля, перетвориться для її власників на золото.

Володимир БЛИЗНЮК.

Барвінківський район

Харківської області.

 

На мінімальну пенсію прожити просто неможливо. Ціни кусючі. Але ось нещодавно одержала за пай копійку і зерно для курочок. Для мене це велика підмога. Тому й прошу владців не скасовувати надалі мораторій на її продаж й не кидати колишніх колгоспників напризволяще.

Христина ПОПОВИЧ.

с. Хлистунівка Городищенського району

Черкаської області.

 

Шкодую, що немає у Верховній Раді Юрія Кармазіна. Натомість залишилися Добкін, Рабінович, Бойко. До речі, останній нині зі всієї сили рветься у президенти, нишпорить по всій Україні, шукає прихильників. Навіть у двір заглядає до бабусі, в якої катма дров, вугілля, й обіцяє бідній жінці допомогти. А чому ж вона бідна? Бо такі, як Бойко, обікрали до нитки не тільки її, а всю Україну. Одного разу показали із вертольота його фільварок. Там такі маєтки із неприступними парканами, що й муха не пролетить. Не один мільйон вкрадено народних грошей. Не дай Бог ця політична гідра зі своїми прибічниками дорветься до влади, то триколор тут же замайорить на всіх видних місцях України, а путінським посіпакам відкриється зелена вулиця. В «Опозиційному блоці» згуртувалися ті, що голосують у Верховній Раді завжди по нулях. Свого часу я був свідком народження цієї партії. Тоді у Волновасі скрізь ставили намети з її назвою. Люди підходили і запитували в чергових молодиків: «Це що, нова партія?». А ті ствердно кивали головами. А вже після виборів з’ясувалося, що це прямі нащадки Партії регіонів. Вовки в овечих шкурах, які хитрістю пробили собі місце у владі. Не виключено, що й до наступних виборів мають подібний план. І тут уже всім нам треба виявити свою непохитність й патріотичну налаштованість.

В. І. БІЛЕНКО.

м. Волноваха Донецької області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове