Вівторок, 2 жовтня 2018 року № 76 (19623)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19623/print.php?n=40277

  • Кримінал

Приховати злочин не вдалося

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

Одеська область.

ДНЯМИ в Болграді сталася пожежа. Рятувальники виявили в будинку обгоріле тіло жінки, тож викликали поліцію. Правоохоронці відразу запідозрили недобре, оскільки при огляді на голові загиблої були виявлені сліди ударів. Підозру викликав і безлад у хаті, що міг стати наслідком пошуків грошей чи цінностей.

Розпочалося відпрацювання, в результаті якого правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 28-річний житель міста Болград. Спочатку він відхрещувався від своєї причетності до вбиства, але під тиском фактів зізнавсь у його скоєнні й почав давати свідчення. З’ясувалося, що напередодні вчинення злочину, ввечері, був у гостях. Повертаючись додому, йому захотілося продовжити гулянку, але грошей на спиртне не було. Тож вирішив «провідати» одиноку пенсіонерку, що жила неподалік. Він вліз крізь вікно в будинок і почав шукати гроші. Від шуму господиня будинку прокинулася. Зловмисник кілька разів ударив її по голові і продовжив пошуки наживи. Знайшовши 600 грн, підпалив будинок і втік. Хоча знав, що обікрадена і побита ним жінка ще могла бути живою.

Як повідомили в Болградському відділенні поліції, за даним фактом порушено три кримінальні провадження. Триває слідство.