Архів
Четвер,
23 серпня 2018 року

№ 64 (19611)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша поштаВербиченька

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Замало просто говорити — треба діяти

ЯКОСЬ у своєму публічному виступі Володимир Гройсман висловив думку щодо національної ідеї. «Я глибоко переконаний у тому, — сказав він, — що наша національна ідея в єдиному: побудувати сильну багатонаціональну мультикультурну Українську державу». Ідея гарна, але нинішня нація України без національності. Нацменшини «розчинилися» з паспортом громадянина України, де відсутня графа про національність. Хотілося б детальніше знати, як саме Прем’єр-міністр збирається побудувати багатонаціональну державу Україна за цих умов?

Іван ДЕРЯГА.

смт Опішня

Зіньківського району

Полтавської області.

 

У мене вся надія на лідерів національного руху. Дуже сподіваюся, що вони таки виведуть Україну на вершину прогресу й людяності. На наступних виборах є нагода вибрати керівниками гідних українців. Наголошую, саме українців. Дай Боже нам дожити до дня перемоги над сьогоднішнім злом.

Степан АБРАМ’ЮК.

с. Рудники

Снятинського району

Івано-Франківської області.

 

Війна на Донбасі триває п’ятий рік, забираючи безневинні людські життя, приносячи у сім’ї загиблих непоправне горе та страждання. І найстрашніше, що кінця-краю цій агресії не видно. Мінські угоди не діють: щоразу ці письмові домовленості зависають у повітрі. Це ще раз підтверджує, що їх вже давно потрібно замінити на інший варіант — Варшавських, Берлінських, Женевських. Головне, щоби був позитивний результат. Я особисто переконаний, що доки в сучасній РФ керуватиме Путін, доти й триватиме ця страшна гібридна війна, кінцевою метою якої є приєднання України до Росії та перейменування її на Малоросію. Причому діє ворог не тільки з допомогою зовнішньої агресії, а й застосовуючи різні методи розвалу України ізсередини. Тому про мир на сході нашої держави керманичам замало просто говорити, щось обіцяти, потрібні конкретні дії, які, крім усього, слід робити ще й вчасно.

Іван КРИВОКОНЬ.

с. Засупоївка

Яготинського району

Київської області.

 

Виборець повинен мати право не тільки обирати свого кандидата, а й контролювати роботу обранця та відкликати його з посади в разі, коли той не виконує своїх обіцянок. Тільки після цього можна буде звинувачувати народ, що не тих людей обрав до органів державної влади.

Володимир БЛИЗНЮК.

Барвінківський район

Харківської області.

 

Хочу дожити до того дня, коли народні обранці творитимуть закони, спрямовані виключно на розквіт нашої держави і суспільства, як це робиться в парламентах цивілізованих країн. Бажаю усім нам не помилитися з вибором чесних і гідних кандидатів.

А. Т. НОВОСТАВСЬКИЙ.

м. Прилуки

Чернігівської області.

 

Ніколи навіть на думку не спадало, що через 70 років дружби воюватимемо зі своїм найближчим сусідом і братом, як прийнято було називати. Нині ж через імперські амбіції однієї людини та купки боягузів-підлабузників маємо велику трагедію, в яку втягнуто два народи. Як хочеться, щоб на Сході України запанувала тиша. Бо кожна людина, кожна жива істота прагне жити в мирі та злагоді. Шкода, що це розуміють не всі політики нашої планети.

Віра ІЩЕНКО.

Луганська область.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове