Архів
Четвер,
23 серпня 2018 року

№ 64 (19611)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша поштаВербиченька

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Точка зору

Чаша терпіння переповнена

Володимир КОШЛАТИЙ.

с. Набережне

Тростянецького району

Сумської області.

УРЯДОВЦІ роздмухують ідею, ніби в Україні стало ліпше жити завдяки новим реформам. І не озвучують, кому. Зрозуміло, що ні пенсійна, ні медична реформи пересічним українцям не тільки не покращують життя, а знищують їх, тому й не дивно, що викликають у суспільстві негатив та обурення.

Нашій країні й справді потрібні реформи, але не такі, які впроваджує уряд. Чому б, наприклад, не ввести регулювання на державному рівні цін на продукти першої необхідності?

Реформують нашу країну гучно та помпезно. Досить лише згадати, з яким розмахом відбувалась декомунізація. Але ж це потрібно було робити років зо 20 тому! Правлінці свої промахи прикривають огріхами комуністів, намагаючись замилити очі українцям. Усі центральні політичні фігури займаються своїми справами, замість того щоби всім разом поставити одну мету й намагатися її реалізувати. Така різноманітність не допоможе Україні, адже кожен намагається підлаштувати її під себе. Політики мають розуміти: якщо чаша терпіння народу переповниться, то ніхто і ніщо не зможе зупинити його гнів.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове